Στην Πλατεία της Σκάλας Καλλονής 1 και 2 Αυγούστου δύο ξεχωριστές συναυλίες

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα Κεραμίου και τον Σύνδεσμο Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουρισμού Λέσβου, διοργανώνουν συναυλίες στην πλατεία της Σκάλα Καλλονής στη 1 και 2 Αυγούστου. Αναλυτικότερα το Σάββατο 1 Αυγούστου ο Δήμος Δυτικής Λέσβου και η τοπική κοινότητα Κεραμίου διοργανώνουν συναυλία με τον Λέσβιο καλλιτέχνη Μανώλη Μπρίμπο και μαζί του θα είναι οι Παύλος Παπαναστασάτος (βιολί-ηλεκτρικές κιθάρες), Παναγιώτης Καϊτατζής (ούτι, τζουράς) και Στρατής Σκουρκέας (κρουστά). Ώρα έναρξης 9 το βράδυ, είσοδος ελεύθερη. 
Την Κυριακή 2 Αυγούστου ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουρισμού Λέσβου και η τοπική κοινότητα Κεραμίου διοργανώνουν συναυλία «Ταξίδι στη Λέσβο» με το παραδοσιακό συγκρότημα των Κώστα Καλδέλη και Παναγιώτη Βέργου με παραδοσιακά και σμυρναίικα τραγούδια. Συμμετέχουν ακόμη ο Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), η Σταυρούλα Δαλιάνη (τραγούδι), Ηλίας Μαυρίκης (κιθάρα, λαούτο). Ώρα έναρξης 9 το βράδυ, είσοδος ελεύθερη. 
Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση γίνεται με την πιστή εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας από τον Covid-19.  

Latest..

Λήμνος: Φωτιά από πετάμενο τσιγάρο στην περιοχή Δάφνης – Κατάλακκου – Μέχρι και ο Δήμαρχος έπιασε την μάνικα (φωτορεπορταζ)

ΛΗΜΝΟΣ: Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου,  φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Δάφνη – Κατάλλακο στη Λήμνο Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά … [Read More...]

Tα ΜΜΕ ο covid-19 και η Ικαρία

ΙΚΑΡΙΑ: του Νάσου Μπράτσου Έντονες συζητήσεις και ανησυχία έχει δημιουργήσει στον τοπικό πληθυσμό, αλλά και στους παραθεριστές στην Ικαρία, τόσο η εμφάνιση κρούσματος … [Read More...]