Στην τελετή ένταξης περιπολικών σκαφών του Λιμενικού Σώματος παρευρέθηκε ο Βουλευτής Δωδ/σου Ιωάννης Παππά

ΚΩΣ: Στην τελετή ένταξης των περιπολικών σκαφών ΛΣ 1065 και ΛΣ 1066, που έλαβε χώρα στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος , παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και άλλων εκλεκτών συναδέλφων, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς.
Τα σκάφη ΛΣ 1065 και ΛΣ 1066, τα οποία είναι κατάλληλα διαμορφωμένα με υγειονομικό εξοπλισμό, εντάσσονται στη δύναμη του Λιμενικού Σώματος σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την Πατρίδα, για την αντιμετώπιση των ανοικτών κρίσεων.
Τα δύο νέα σκάφη, τα οποία θα επιχειρούν στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στη Ρόδο και στη Λέρο, πέρα από τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της Ελλάδας, θα έχουν και ως αρμοδιότητα τη μεταφορά ασθενών και τη θαλάσσια διάσωση.
Η Ελληνική Κυβέρνηση, βρίσκεται δίπλα σε κάθε νησιώτισσα και κάθε νησιώτη με πράξεις που διευκολύνουν τη ζωή τους και ενισχύουν το αίσθημα ασφαλείας που πρέπει να νιώθουν όλοι οι ακρίτες.
Ο κ. Παππάς συνομίλησε με το πλήρωμα των νέων σκαφών και ευχήθηκε καλή δύναμη και ο Άγιος Νικόλαος να βρίσκεται πάντα στην πλώρη τους.

Latest..

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού διοργανώνει δράσεις για την ενίσχυση της Φιλαναγνωσίας. Παρά τις δυσμενείς συνθήκες … [Read More...]

Πέφτουν οι μάσκες κύριε Κύτελη

ΛΕΣΒΟΣ: Δελτίο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “Με Πυξίδα Τον Πολίτη”. Ο κ. Κύτελης αφού επί μήνες «προτάσσει τα στήθη του» για να μην περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης για … [Read More...]

Μεγάλες οι ευθύνες σε όσους παρέδωσαν τη διαχείριση του προσφυγικού στις ΜΚΟ – Δήλωση Μαρίας Κομνηνάκα

ΛΕΣΒΟΣ: Δήλωση της Μαρίας Κομνηνάκα, Βουλευτή  Ν. Λέσβου του ΚΚΕΓια το ποιοι έχουν τις πολιτικές ευθύνες για τις ΜΚΟ, με αφορμή τη γνωστοποίηση για το σχηματισμό … [Read More...]