ΚΑΛΥΜΝΟΣ:
Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει το Αναγνωστήριο “ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ” την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στις 11:30 π.μ. στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου.
Η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και απολογισμό πεπραγμένων και οικονομικό απολογισμό 2022. Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει το τελευταίο θέμα που προβλέπει συζήτηση για την κατάληψη της αίθουσας του Αναγνωστηρίου από το Δημοτικό Συμβούλιο. Μάλιστα για το θέμα αυτό θα κληθούννα συμμετάσχουν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητά μέλη,Σε εφαρμογή του άρθρου 13 του Καταστατικού του Σωματείου μας, σας προσκαλούμε σε τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:30 π.μ., στο ισόγειο του Πνευματικού μας Κέντρου.
Η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει τα ακόλουθα: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας. Απολογισμό πεπραγμένων και οικονομικό απολογισμό 2022 του ΔιοικητικούΣυμβουλίου. Έκθεση ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής. Έγκριση πεπραγμένων και οικονομικής διαχείρισης του έτους 2022. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη. Συζήτηση για την κατάληψη της αίθουσας του Αναγνωστηρίου από τοΔημοτικό Συμβούλιο, σε σχέση με τη λειτουργία της βιβλιοθήκης. Θα κληθούννα συμμετάσχουν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.
Παρακαλούμε θερμώς όλους σας να παραστείτε στη Γενική Συνέλευση, καθώςαποτελεί το ανώτατο όργανο διοίκησης του Σωματείου, όπου εκφράζεται απρόσκοπταη άποψη κάθε μέλους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο