Στη ΓΣ του Αναγνωστηρίου την Κυριακή 15/1 θα κληθούν οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων για τη συνεχιζόμενη κατάληψη του ορόφου από το Δημοτικό Συμβούλιο!

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει το Αναγνωστήριο “ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ” την ερχόμενη  Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στις 11:30 π.μ. στο ισόγειο του  Πνευματικού Κέντρου.
Η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και απολογισμό πεπραγμένων και οικονομικό απολογισμό 2022. Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει το τελευταίο θέμα που προβλέπει συζήτηση για την κατάληψη της αίθουσας του Αναγνωστηρίου από το Δημοτικό Συμβούλιο. Μάλιστα για το θέμα αυτό θα κληθούννα συμμετάσχουν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητά μέλη,Σε εφαρμογή του άρθρου 13 του Καταστατικού του Σωματείου μας, σας προσκαλούμε σε τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:30 π.μ., στο ισόγειο του Πνευματικού μας Κέντρου.
Η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει τα ακόλουθα: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας. Απολογισμό πεπραγμένων και οικονομικό απολογισμό 2022 του ΔιοικητικούΣυμβουλίου. Έκθεση ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής. Έγκριση πεπραγμένων και οικονομικής διαχείρισης του έτους 2022. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη. Συζήτηση για την κατάληψη της αίθουσας του Αναγνωστηρίου από τοΔημοτικό Συμβούλιο, σε σχέση με τη λειτουργία της βιβλιοθήκης. Θα κληθούννα συμμετάσχουν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.
Παρακαλούμε θερμώς όλους σας να παραστείτε στη Γενική Συνέλευση, καθώςαποτελεί το ανώτατο όργανο διοίκησης του Σωματείου, όπου εκφράζεται απρόσκοπταη άποψη κάθε μέλους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Latest..

Pre League ανδρών (18η αγωνιστική): Η αναμέτρηση Φλοίσβος – Α.Ε.Κ. κρίνει την απευθείας άνοδο και τα πλέι οφ

ΣΑΜΟΣ: Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου, Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου και Ηρακλής Θεσσαλονίκης είναι οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν στα πλέι οφ για την άνοδο στην Volley … [Read More...]

Πρόεδρος Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Ικαρίας: ”Γνωστοί Μπαχαλάκηδες” προσπάθησαν να αμαυρώσουν την Εθνική επέτειο

ΙΚΑΡΙΑ: Σε ένα δεικτικό σχόλιο προέβη ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στην Ικαρία Γιάννης Σηφάκης, αναφορικά με την προσπάθεια κάποιων που όπως λέει στην … [Read More...]