Στη Ρόδο με την πολυτελή θαλαμηγό του Ρώσος επιχειρηματίας

ΚΩΣ: Στη Ρόδο βρίσκεται από προχθές το απόγευμα ο Ρώσος επιχειρηματίας Βλαντιμίρ Πολιάκοφ, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας του, κάνοντας διακοπές με την πολυτελή θαλαμηγό του.
Η θαλαμηγός του με το όνομα “VOICE” βρίσκεται αγκυροβολημένη στην είσοδο του εμπορικού λιμανιού και λόγω του μαύρου και γκρι χρώματός της, προσελκύει τα βλέμματα των περαστικών που σταματούν για να θαυμάσουν αυτό το μοναδικό σκάφος, μία δημιουργία των ναυπηγείων CRN Spa που εδρεύουν στην Ανκόνα της Ιταλίας.
Είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και αλουμίνιο, έχει μήκος 62 μέτρα πλάτος 11,5 και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα στις 6 καμπίνες που διαθέτει.
Κατατάσσεται στην 399η θέση παγκοσμίως σε ότι αφορά το μέγεθός της, διαθέτει τρία καταστρώματα ενώ παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 2020.
Ο 67χρονος σήμερα επιχειρηματίας Βλαντιμίρ Πολιάκοφ το 2015, σύμφωνα με το περιοδικό “Forbes”, είχε καταταγεί στην 192η θέση της λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων της χώρας του. Ξεκίνησε να εργάζεται σε εργοστάσια ως μηχανικός, μέχρι το 1994, που ίδρυσε την εταιρεία JSC Concern Energomera, μια εμπορική επιχείρηση που προωθεί ηλεκτρονικούς μετρητές ενέργειας στην εγχώρια αγορά.

Το 1999, ίδρυσε την JSC Monocrystal, επιχείρηση που ασχολείται με την ανάπτυξη και την επεξεργασία συνθετικού ζαφειριού.Η αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης για συνθετικά ζαφείρια μετέτρεψε τη Monocrystal στον μεγαλύτερο κατασκευαστή συνθετικού ζαφειριού με αποτέλεσμα το 2011 ο Βλαντιμίρ Πολιάκοφ να συμπεριληφθεί στη λίστα Forbes των πλουσιότερων ανθρώπων της Ρωσίας καταλαμβάνοντας την 143η θέση. Σήμερα, η εταιρεία του Concern Energomera διαθέτει επτά εργοστάσια σε διάφορες χώρες του κόσμου.
Σημειώνεται ότι ο Βλαντιμίρ Πολιάκοφ είναι Ομότιμος Καθηγητής στο ομοσπονδιακό πανεπιστήμιο του βόρειου Καυκάσου καθώς και και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του κρατικού πανεπιστημίου Τομσκ. Βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Ρωσίας για τη συμβολή του στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής Σταυρούπολης καθώς και για τη στήριξή του στην ορθόδοξη εκκλησία.
https://www.rodiaki.gr/article/464296/sth-rodo-me-thn-polytelh-thalamhgo-toy-rwsos-epixeirhmatias?fbclid=IwAR2Re9MCS_bt4Z_o5DVi4HIQ1A67xuN9mUe6N_M1QUDWWCxp1ezNW0y5Wy0

Latest..