Στον Κόλπο Γέρας η Ιωάννα Μαλέσκου! + 3 κιλά! (φωτο)

ΛΕΣΒΟΣ:

Μετά την Αγιάσο και τον Ταξιάρχη Μανταμάδου σήμερα η γνωστή παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στον Κόλπο Γέρας.Μαγεύτηκε  από την ομορφιά και…. 3 κιλά παραπάνω δεν είναι τίποτα!
Να τι αναφέρει: 
 H ξενάγησή μου στη Μυτιλήνη συνεχίζεται. Επόμενη στάση, ο Κόλπος της Γέρας.
Ένα ομιχλώδες, σχεδόν κινηματογραφικό σκηνικό, επιβλητικά στημένο με γαλήνη και αρχοντιά. Όσες μέρες έμεινα στο νησί, ήταν σκεπασμένο από μια ατμοσφαιρική «πάχνη» που δεν επέτρεπε να διακρίνεις τα παράλια της Τουρκίας απέναντι, ούτε καν τα φώτα της το βράδυ. Μπορεί να μη διέκρινα τον ορίζοντα, απολάμβανα όμως καθετί που βρισκόταν στο οπτικό μου πεδίο. Πιστέψτε με, δεν υπερβάλλω όταν μιλώ για τη φυσική ομορφιά του τόπου αυτού. Τόσες δυνατές εικόνες, μια φυσικότητα, μια ηρεμία, ήχοι, κρυστάλλινα νερά, πνεύμονες πρασίνου, πάπιες, γλάροι, καΐκια. Αν ήμουν ζωγράφος, θα είχα στήσει το καβαλέτο μου και δε θα το κουνούσα από εκεί. Δεν κατάφερα να παγώσω το χρόνο, προσπάθησα όμως να αποθηκεύσω τις εικόνες αυτές που ξεδιπλώνονταν στα μάτια μου και όσα αισθάνθηκα, σε φωτός και ερασιτεχνικές λήψεις.
Παρεμπιπτόντως, δοκίμασα παραδοσιακές γεύσεις σε ένα γραφικό ταβερνάκι, πάνω στη θάλασσα. Εκπληκτική κουζίνα. Νομίζω έφυγα +3 κιλά από το νησί!
Aλλά μετά σκέφτηκα, η ζωή είναι μικρή, Ιωάννα, φάε τον γκιουζλεμέ 
Ε και όπως καταλαβαίνετε, το ένα πιάτο έφερε το άλλο! Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες … και δε συμμαζεύεται! 
Δείτε τις φωτογραφίες:

Latest..

‘’ ΔΟΠΑΒΣ ΠΡΟΣ ΣΕΓΑΣ: ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ κ. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.’’

ΚΩΣ: Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Ο ίδιος ο ΔΟΠΑΒΣ, δηλαδή ο κ. Χατζηχριστοφής δηλώνει ότι το νέο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ είναι … [Read More...]

Το 1ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης γνώρισε το Απολιθωμένο Δάσος και την φυσική κληρονομιά του Γεωπάρκου Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ: Γεμάτοι νέες εμπειρίες ολοκλήρωσαν την εκπαιδευτική τους επίσκεψη στο Απολιθωμένο Δάσος και το Γεωπάρκο Λέσβου οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Μεταμόρφωσης. Κατά τη διάρκεια … [Read More...]