Στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ η Εύα Καϊλή

ΙΚΑΡΙΑ :

Η Εύα Καϊλη πριν αρχίσει την πολιτική της καριέρα, ήταν δημοσιογράφος. Συγκεκριμένα παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων του Mega τα έτη 2004-2007. Έτσι έγινε μέλος της ΕΣΗΕΑ.
Η ΕΣΗΕΑ λοιπόν σήμερα αποφάσισε να την παέι σοτ πειθαρχικό όργανό της για τις δηλώσεις της που αφορούσαν το Κατάρ. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της η Εύα Καϊλή στην σχετική δημόσια τοποθέτησή της απέκρυψε την αλήθεια για τους χιλιάδες θανάτους εργατών, κατά τα έργα ανέγερσης γηπέδων για το Παγκόσμιο κύπελλο του 2022. Η κυρία Καϊλή δεν έχει απωλέσει την ιδιοότητα του μέλους της ένωσης τα χρόνια ενασχόλησής της με την πολιτική, έτσι παραπέμπεται για τις σχετικές πολιτικές της δηλώσεις. για παραβίαση του κώδικα δεοντολογίας.
«Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, σεβόμενο το κριτήριο της αθωότητας, επιφυλάσσεται να ασκήσει δίωξη για δωροδοκία ή χρηματισμό, καθότι η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της βελγικής δικαιοσύνης, και αναμένει τις δικαστικές εξελίξεις» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Πληροφορίες από την Εφημερίδα των Συντακτών
Σχετικά

Latest..

Δηλώσεις Κρασώνη

ΣΑΜΟΣ: Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Futsal Κρασώνη, μετά από τον αγωνα με την Σάμος Futsal 5-5 στη ΣάμοSamosSport.gr … [Read More...]

Από τη συνάντηση του ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μ.Κουτουλάκη με τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μ.Μουσελλή (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Στην Κάλυμνο ήλθε σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023,το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του ΥΝΑΝΠ Μανώλης Κουτουλάκης, προκειμένου να … [Read More...]