&.Στόχος η τοποθέτησης των προϊόντων μας στα ράφια καταστημάτων της Λιβύης&.

ΛΕΣΒΟΣ:

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού, Βιομηχανικού και Αγροτικού Επιμελητηρίου της Τρίπολης της Λιβύης  κ. Mohamed Bashir Dusan πραγματοποίησε την Πέμπτη 4 Αυγούστου  2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Λέσβου με Αρμοδιότητα στον Πρωτογενή Τομέα για το Βόρειο Αιγαίο κ. Πανάγος Κουφέλος, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη ενώ συμμετείχε και ο Ειδικός Σύμβουλος της Περιφέρειας κ. Γεώργιος Σίμος. Η συνάντηση είχε ως κύριο θέμα της, το άνοιγμα μίας Νέας αγοράς και μιας μελλοντικής συνεργασίας για την εξαγωγή αγροτικών προϊόντων του Βορείου Αιγαίου στη Λιβύη.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Αντιπεριφεριάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Σήμερα η Περιφερειακή Αρχή προέβη σε μία ανταλλαγή ιδεών και απόψεων προκειμένου να «αδελφοποιήσουμε» τους δύο γαστρονομικούς προορισμούς. Σκοπός μας είναι η ενεργότερη συμμετοχή μας και η συμμετοχή των παραγωγών μας στη διαδικασία της τοποθέτησης των αγροδιατροφικών μας προϊόντων στα ράφια καταστημάτων της Λιβύης.
Η υψηλή διατροφική αξία των προϊόντων μας, η μοναδικότητα αυτών και οι ισχυρισμοί υγείας που επιβεβαιώνονται επιστημονικά,  δύναται να χρησιμοποιηθούν και να μας θέσουν στην κορυφή της πυραμίδας των διατροφικών επιλογών και άλλων χωρών.
 
Η Περιφερειακή Αρχή του Κώστα Μουτζούρη θα αφιερώσει όλες τις δυνάμεις της, “θεσμικές  και ατομικές”, ώστε ο Πρωτογενής Τομέας, ο πλούτος της κληρονομιάς των προγόνων μας και του μόχθου των αγροτών να αναδειχθεί».

Latest..

Θα καούμε…

ΛΕΣΒΟΣ: Ένα κύμα υψηλών θερμοκρασιών αναμένεται στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα, το οποίο θα διαρκέσει αρκετές μέρες, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού … [Read More...]