Συγκέντρωση – Συζήτηση με θέμα “Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ”

ΙΚΑΡΙΑ: Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ

Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του Καλέσματος της Κ.Ε του ΚΚΕ για αγωνιστική συμπόρευση με το Κόμμα, η Τ.Ε. Ικαρίας – Φούρνων του ΚΚΕ καλεί σε Πολιτική Συγκέντρωση – Συζήτηση, για τη συμβολή στις πολιτικές μάχες, στους κοινωνικούς αγώνες του επόμενου διαστήματος.

Τέταρτη 30 Νοεμβρίου 2022, ώρα 7 μ.μ.
Άγιος Κήρυκος, αίθουσα εκδηλώσεων παλιού Δημαρχείου
Μαζί μας ο Νίκος Μαυροκέφαλος– μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ

Πόλεμος, ακρίβεια, ενεργειακή φτώχεια… Δεν είναι φυσικά φαινόμενα!
Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής!

Σήμερα, μπροστά στις επικίνδυνες εξελίξεις με τη διεξαγωγή του ιμπεριαλιστικού πολέμου και τον κίνδυνο γενίκευσης του, μπροστά στις κρίσιμες στιγμές που ζει ο λαός μας με το τσάκισμα των δικαιωμάτων του, την ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια είναι ανάγκη να σπάσει η αναμονή και η ανοχή που με καταμερισμό καλλιεργούν όλες οι αστικές δυνάμεις και τα κόμματα του συστήματος.
Η αστάθεια και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μια σειρά αστικές κυβερνήσεις δείχνουν ότι ο αντίπαλος δεν είναι παντοδύναμος.
Οι μεγάλες εργατικές λαϊκές κινητοποιήσεις σε όλο το κόσμο δείχνουν ότι οι λαοί δεν είπαμε τη τελευταία μας λέξη και ότι αν ο λαϊκός παράγοντας γίνει πρωταγωνιστής τότε μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια και να κάψουμε τα αντιλαϊκά σενάρια.

Η δικαιολογημένη λαϊκή δυσαρέσκεια και ο γνήσιος λαϊκός προβληματισμός γι’αυτό «το κάτι που πρέπει να γίνει» είναι κρίσιμο περισσότερο από ποτέ να συναντηθεί με τις θέσεις και τη πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για να μετατραπεί σε ριζοσπαστική δύναμη που θα δώσει διέξοδο προς τα μπρος, να μην εκτονωθεί εντός των τειχών του συστήματος και να μην εγκλωβιστεί σε παλιές και νέες παγίδες.
Σας καλούμε να συζητήσουμε προβληματισμούς και ερωτήματα,να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διαμορφώσουμε σχέδιο μάχης για να δυναμώσει ο αγώνας του λαού μας για το δίκιο του με το ΚΚΕ μπροστά.

Με τον αγώνα και τη δράση του λαού μας, «βαρυχειμωνιά» να βιώσουν όλοι αυτοί που
είναι υπεύθυνοι για τη κατάσταση που ζούμε.
Αρκετά πληρώσαμε – Να μην πληρώσει ξανά ο λαός!

Latest..

Τελευταία μέρα εκπτώσεων στο Κέντρο Ομορφίας Senses!!! Κλείσε ραντεβού με την έκπτωση και έχεις 2 Μήνες μέχρι να Εξαργύρωσεις την υπηρεσία που έχεις επιλέξει !

ΛΗΜΝΟΣ: Η Black Week είναι εδώ! Τελευταία μέρα εκπτώσεων!!! Κλείσε ραντεβού με την έκπτωση και έχεις 2 Μήνες μέχρι να Εξαργύρωσης την υπηρεσία που έχεις επιλέξει ! Ποιο … [Read More...]

ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τη συγκέντρωση στις 10:00 π.μ. την Πέμπτη 1η του Δεκέμβρη, στον αύλειο χώρο του Βοστάνειου Νοσοκομείου,

ΛΕΣΒΟΣ: Τελικά ήρθαν νύχτα!Το νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη κατατέθηκε στις 23/11 και μετά από fast track διαβούλευση έρχεται στην Ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση … [Read More...]

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Nέες άδειες με δικαίωμα πλανόδιας πώλησης για παραγωγούς.

ΛΗΜΝΟΣ: Εκδόθηκε η Προκήρυξη για χορήγηση νέων αδειών παράγωγων πωλητών με δικαίωμα πλανόδιας δραστηριοποίησης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, καθώς και για χορήγηση επιπλέον … [Read More...]