Συγκινεί ο πολίστας Άγγελος Φώσκολος για τη μάχη του με τον καρκίνο

ΚΩΣ: Ο πολίστας, Άγγελος Φώσκολος, συγκίνησε με την κατάθεση ψυχής, που έκανε σχετικά με τη μάχη, που δίνει για τη ζωή του.
Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωή του δίνει ο πολίστας Άγγελος Φώσκολος, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι παλεύει με τον καρκίνο.
Όπως εξήγησε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει όταν ξεκίνησε να νιώθει έντονους και ανεξήγητους πόνους.
«Στις αρχές του Σεπτεμβρίου ένιωθα κάποιες ενοχλήσεις. Επειδή σε εμάς στον αθλητισμό είναι σύνηθες να έχουμε τραυματισμούς ή πόνους, στην αρχή δεν έδωσα βάση, απλώς με τον καιρό ήταν πιο έντονο και ένιωθα και κάτι διαφορετικό. Δεν ήταν ένας απλός μυϊκό πόνος ή κάτι που είχα ξανανιώσει. Οπότε παραξενεύτηκα λίγο. Μίλησα με τον γιατρό της ομάδας και με παρέπεμψε να κάνω ένα τρίπλεξ, στο οποίο και διαγνώστηκε η ασθένεια», είπε.
Ο Άγγελος Φώσκολος αναφέρθηκε και στην πρώτη του αντίδραση όταν του είπαν ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όσα του έλεγε ο γιατρός του ήταν αλήθεια, ανέφερε.
«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο γιατρός τον άκουσα κάπως περίεργα. Μου είπε “αν μπορείς έλα εδώ τώρα”. Κατάλαβα ότι ήταν κάτι επείγον. Την πρώτη φορά που πήγα στο νοσοκομείο, όταν το έμαθα μου λέει “Άγγελε κοίτα να δεις πώς έχουν τα πράγματα, έχεις καρκίνο σε ένα πρώιμο στάδιο. Πρέπει να χειρουργηθείς, να αφαιρεθεί. Όλα θα πάνε καλά”. Δεν μπορώ να εξηγήσω πως αισθάνθηκα. Ζαλίστηκα. Γύρναγαν όλα, λέω “τι μου λέει αυτός”».

Latest..

Ιωάννα Ρούφα: « Μας φέρνετε έναν ισολογισμό ανυπόγραφο και μας ζητάτε να τον ψηφίσουμε. Κάποιο λάκκο έχει η… φάβα.

ΚΩΣ: Σας ρωτήσαμε αν ο προϊστάμενος της οικονομικής υπηρεσίας έχει υπογράψει τον Ισολογισμό. Τυχαίο που εγκατέλειψε το δήμο και σήμερα βρίσκεται σε άλλη υπηρεσία;    … [Read More...]

‘’ ΔΟΠΑΒΣ ΠΡΟΣ ΣΕΓΑΣ: ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ κ. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.’’

ΚΩΣ: Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Ο ίδιος ο ΔΟΠΑΒΣ, δηλαδή ο κ. Χατζηχριστοφής δηλώνει ότι το νέο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ είναι … [Read More...]