Συγχαρητήρια επιστολή Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου ΓΕΛ ΚΩ «Ιπποκράτειο» για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών

ΚΩΣ: Οι ανακοινώσεις των βάσεων εισαγωγής δίνουν τέλος στην αγωνία των μαθητών και ταυτόχρονα σηματοδοτούν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. Ένα καινούργιο ταξίδι στον κόσμο της μάθησης, το οποίο θα τους δώσει το εισιτήριο για την εξέλιξη τους στην αγορά εργασίας .

Αγαπητά παιδιά ,
Σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ενός στόχου δύσκολου και απαιτητικού. Όλο το προηγούμενο διάστημα, αφιερώσατε πολύτιμο χρόνο στην προετοιμασία σας, ώστε να ριχτείτε στη «μάχη» των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η σχολική χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, κληθήκατε να προσαρμοστείτε στα πρωτόγνωρα δεδομένα της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού. Ωστόσο, έφτασε η στιγμή όπου ο κόπος και οι προσπάθειες ανταμείφθηκαν!Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους γονείς και τους κηδεμόνες, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί σας τις αγωνίες σας και έχουν καθοριστική συμβολή στην επιτυχία σας.

Κλείνοντας, για όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σας επισημαίνουμε ότι υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές για το επαγγελματικό μέλλον σας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
1ου ΓΕΛ ΚΩ «Ιπποκράτειο»

Latest..

Φωτιά στο Δίστομο Βοιωτίας

ΙΚΑΡΙΑ : Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Άγιος Νικόλαος στο Δίστομο Βοιωτίας. Έχουν κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις και συγκεκριμένα, … [Read More...]

Οι νταβατζήδες

ΧΙΟΣ : Άντε καλέ! Σιγά! Τι έχουν να κερδίσουν, τα παιδιά σας από κάποιον σαν και εμένα; Κατ’ αρχήν την ώρα που εγώ φεύγω από την αγορά και πάω για το σπίτι, γύρω στις έντεκα και … [Read More...]