Συγχαρητήρια σε Κεντέρη και Ψαρρόπουλο

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Αθλητισμού,  Δημήτρης Κουρσουμπάς, συγχαίρει τον  συμπατριώτη μας χρυσό Ολυμπιονίκη  Κώστα Κεντέρη για την εκλογή του στο νέο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, στις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Η εμπειρία,  η εργατικότητα και η αγάπη του Κώστα  για την Λέσβο, αποτελούν τα εχέγγυα για να ζήσει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες ο κλασσικός αθλητισμός στο νησί μας, αλλά κυρίως θα προσελκύσει νέους και νέες στο χώρο. 
Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης συγχαίρει τον Πρόεδρο της ΕΠΣΛ Σταύρο Ψαρρόπουλο για την εκλογή του στην θέση  του Τακτικού Εκπροσώπου της Ε.Π.Ο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. 
Με την μακροχρόνια θητεία του στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει με την γνώση και την εμπειρία του και στο νέο του πόστο. 
 Η Περιφερειακή Αρχή θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην προσπάθεια των παραπάνω παραγόντων, προς όφελος του Λεσβιακού αθλητισμού.
  Δημήτρης Κουρσουμπάς 
 Αντιπεριφερειάρχης   Αθλητισμού  

Latest..

Καφέ…απόλαυση!

ΛΕΣΒΟΣ: Γύρω στα 1300 μ.Χ. ένας βοσκός παρατήρησε ότι όταν οι κατσίκες έτρωγαν ορισμένα φύλλα και καρπούς, που φύτρωναν κοντά στην πόλη Μόκα, γίνονταν ανήσυχες κι έμεναν … [Read More...]