Συγχαρητήριο μήνυμα του Ιωάννη Παππά για τις διακρίσεις ξενοδοχείων της Ρόδου στα βραβεία της trip advisor

ΚΩΣ:
«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους Ροδίτες επιχειρηματίες, που οι όμιλοί τους διακρίθηκαν στις βραβεύσεις της trip advisor που έλαβαν πρόσφατα μέρος, για τους συνεργάτες της στην Ελλάδα.
Τα ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, του ομίλου Atrium Hotels, των κύριων Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντή καθώς και τα Lindos Blu Luxury Hotel & Suites, Sentido Port Royal Villas & Spa , Lindos Mare Hotel, Casa Cook Rhodes και το Melenos Lindos Hotel, είναι τα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν στη Ρόδο.
Πιο συγκεκριμένα έλαβαν βραβεία στις κατηγορίες: Top 25 Hotels — Greece Κατηγορία Top 25 Luxury Hotels — Greece Top 25 Hotels for Service — Greece.
Οι διακρίσεις των ξενοδοχειακών αυτών ομίλων αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών των ξενοδοχείων της Ρόδου και το ποιόν των Δωδεκανήσιων επιχειρηματιών . Σε μια τόσο δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο για όλη την ανθρωπότητα, που ο παγκόσμιος τουρισμός δοκιμάζεται, οι επιχειρηματίες των οποίων τα ξενοδοχεία διακρίθηκαν, για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τους στον Έλληνα επισκέπτη και τον τουρίστα, μας υπενθυμίζουν πως οι Έλληνες μπορούμε να πρωτοπορούμε ακόμα και στις πιο δυσμενείς συνθήκες.
Συγχαρητήρια στους επιχειρηματίες, τους διευθυντές και σε όλο το προσωπικό των ξενοδοχείων.
Τους ευχαριστούμε που καθιστούν τη Ρόδο μας επίκεντρο για τον τουρισμό παγκοσμίως.

Latest..

Την Τετάρτη 5-8-2020 το τελευταίο αντίο στη Μυρσίνη Μπούκη στην Αθήνα – Ψήφισμα του Συνδέσμου Πλωμαριτών

ΛΕΣΒΟΣ: Η εξόδιος ακολουθία για το τελευταίο αντίο στη Μυρσίνη Μπούκη θα τελεστεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου και ώρα 13:00μ.μ. στο Ι.Ν. ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ του Δημοτικού Κοιμητήριου … [Read More...]

Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

ΧΙΟΣ : *Πριν από λίγες εβδομάδες γνωστοποιήθηκε ότι, ο Δήμος θα δημιουργήσει συνεργείο άμεσης-καθημερινής αντιμετώπισης ζητημάτων οδοποιίας στις γειτονίες της πόλης. Μέχρι σήμερα … [Read More...]