Συμμετοχή στη κινητοποίηση στις 2 Απριλίου στον Άγιο Κήρυκο

ΙΚΑΡΙΑ: Ε.Λ.Μ.Ε. ΙΚΑΡΙΑΣ  ΦΟΥΡΝΩΝ
ΕΥΔΗΛΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ                        Εύδηλος 31/3/2021
Προς: Σχολεία ευθύνης μας
MME
   
Θέμα:  «Συμμετοχή στην κινητοποίηση που διοργανώνουν οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων την Παρασκευή 2/4/21 για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων »

Το ΔΣ του σωματείου προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας 11:00-14:00 την Παρασκευή 2/4/21 για τη συμμετοχή των συναδέλφων  στην κινητοποίηση που έχουν εξαγγείλει οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του νησιού μας στις 12:00 στην πλατεία Αγ. Κηρύκου.
Το αίτημα για ανοιχτά σχολεία δε μπορεί πια να περιμένει. Η υγειονομική επιτήρηση του πληθυσμού για να εντοπιστούν και να περιοριστούν οι εστίες μετάδοσης του ιού και η εξάπλωση του, δε μπορεί να επαφίενται στην ατομική ευθύνη των πολιτών με self test και αυτοπεριορισμό! Η αντιμετώπιση των κρουσμάτων δε μπορεί να γίνεται με αστυνομικούς αντί για γιατρούς! Η λύση στην πανδημία δεν είναι τα κλειστά σχολεία ως μέτρο πρόληψης!
Εκπαιδευτικοί , γονείς, μαθητές ένα μόνο μπορούμε να λέμε απέναντι στη λογική που αντιμετωπίζει το άνοιγμα των  σχολείων ως κάτι ήσσονος σημασίας που μπορεί να γίνει μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, των κομμωτηρίων, των καταστημάτων εστίασης, του τουρισμού ή όποιας άλλης οικονομικής δραστηριότητας και μάλιστα το τοποθετεί σε αντιπαράθεση  ζυγίζοντας τη μια ή την άλλη δραστηριότητα: 

Ανοίξτε τα σχολεία άμεσα, πάρτε μέτρα για να είναι υγειονομικά ασφαλή!

ΟΛΟΙ /ΟΛΕΣ την Παρασκευή 2/4/21 και ώρα 12:00 στην πλατεία Αγ. Κηρύκου.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                Ο Γ. Γραμματέας    
Δάμαλος Χρήστος                              Φαλιέρος Δημήτρης         

Latest..

Απαλλάσσονται οι αγρότες και οι αλιείς από το τέλος επιτηδεύματος για το φορολογικό έτος 2020

ΛΕΣΒΟΣ: Την απαλλαγή των αγροτών και των αλιέων από την καταβολή του τέλους επιτηδεύματος για το φορολογικό έτος 2020, ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, … [Read More...]

e-απελπισία

ΙΚΑΡΙΑ : Γράφει ο Δημήτρης Σεβαστάκης για την Αυγή Είναι κλειστός ενάμιση χρόνο. Έχοντας συλλέξει άπειρους λογαριασμούς, άπειρα χάρτινα και διαδικτυακά μπιλιέτα με χρέη, … [Read More...]