Συνάντηση για την πυροπροστασία στο ΧΥΤΑ Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο Πρόεδρος της ΔΕΔΑΠΑΛ Παναγιώτης Κατσαβέλλης, είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Λέσβου Πύραρχο Παναγιώτη Κυπριωτέλλη και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Πυρασφάλειας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης Αντιπύραρχο Αθανάσιο Μίχα, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Στέφανο Αποστόλου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κώστα Κουνέλλη. Αντικείμενο της εν λόγω συνάντησης ήταν η επικαιροποίηση των μέτρων πυρασφάλειας και πυροπροστασίας στο ΧΥΤΑ Λέσβου, ώστε να αντιμετωπισθεί κάθε πιθανός κίνδυνος καθώς εξελίσσεται η θερινή περίοδος.
Ο κ. Κατσαβέλλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΔΑΠΑΛ στην Πυροσβεστική και προσωπικά στους κ. Κυπριωτέλλη και Μίχα για την πολύ καλή και εποικοδομητική συνεργασία η οποία – όπως τονίστηκε – θα είναι διαρκής και στενή.   
Εξάλλου, στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων του με τους απασχολούμενους στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων, ο Πρόεδρος της ΔΕΔΑΠΑΛ συζήτησε μαζί τους τον τρόπο λειτουργίας του ΧΥΤΑ, για τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και για αυτές που προγραμματίζεται να γίνουν με στόχο την βελτίωση και περαιτέρω αξιοποίηση του χώρου. Εκτέθηκαν διάφορα θέματα και επιβεβαιώθηκε η βούληση της Διοίκησης για μια εποικοδομητική λειτουργία της ΔΕΔΑΠΑΛ.
«Η προσπάθεια είναι συλλογική και είμαι βέβαιος ότι με την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής και στοχευμένων δράσεων τα αποτελέσματα θα είναι θετικά», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΔΕΔΑΠΑΛ, Παναγιώτης Κατσαβέλλης.

Latest..

Η Αλία Ίσσα φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα συμμετάσχει στην Παραολυμπιακή Ομάδα Προσφύγων

ΛΕΣΒΟΣ: Για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες εστιάζει το μήνυμά της στη δύναμη της ένταξης σε τρεις τομείς: την υγεία, την … [Read More...]

Κοφινάς- Σήφι τιμά το 1821

ΧΙΟΣ : Μια επετειακή τοιχογραφία, σχετική με την επανάσταση του 1821, θα παρουσιάσει την Κυριακή στις 6.30 μ.μ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφι- Κοφινά.Πρόκειται για … [Read More...]