Συναντήσεις αστυνομικών με Περιφερειάρχη, Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο

ΛΕΣΒΟΣ:

Επισκέψεις στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και στον Δήμο Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκαν, κατά το προηγούμενο διήμερο, από εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 24/06/2020 αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον πρόεδρο ΚΑΝΙΜΑ Πολυχρόνη, την αναπλ. ταμία ΚΟΝΤΑΡΑ Πολυνίκη και τον αρμόδιο για θέματα δημοσίων σχέσεων ΣΚΟΡΔΑ Θεμιστοκλή, είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ Κωνσταντίνο, κατά την οποία παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης και Αθλητισμού κος ΚΟΥΡΣΟΥΜΠΑΣ Δημήτριος.
Επίσης,  την Πέμπτη 25/06/2020, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος ΓΑΛΗΝΟΣ Παναγιώτης και η Γεν. Γραμματέας ΜΠΟΥΖΟΥΚΑ Ελεάνα συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. ΚΥΤΕΛΗ Ευστράτιο και ακολούθως με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. ΤΣΑΚΥΡΗ Παναγιώτη.
Στο πλαίσιο των επισκέψεων, οι οποίες είχαν εθιμοτυπικό χαρακτήρα, έγινε μια πρώτη γνωριμία με τους εκπροσώπους των φορέων και παράλληλα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην λειτουργία της Ένωσης, καθώς και στην δυνατότητα αμοιβαίας στήριξης και συνεργασίας σε δράσεις κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου.
Από τους εκπροσώπους της Ένωσης προσφέρθηκαν κάποια συμβολικά δώρα, ενώ ο κος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού δώρισε στα μέλη της Ένωσης βιβλία.

Latest..

Γ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ: ΟΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΧΙΟΣ : Στην θεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα εκπαίδευσης που έγινε στις 2 Ιουλίου ,η παράταξη μας πρότεινε ανάμεσα στα άλλα θέματα που συζητήθηκαν από … [Read More...]

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑΛ

ΧΙΟΣ : Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά στη ΒΙΑΛ. Στο σημείο σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις.   … [Read More...]