Συνοριοφύλακας στη Χίο ο «Αγάπη Μόνο»…

ΛΗΜΝΟΣ:

Ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός και ως ο «Αγάπη Μόνο» από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, δηλώνει ενθουσιασμένος ως συνοριοφύλακας στη Χίο.
Ποζάροντας με τη στολή του ο Τάσος Ποτσέτης ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook κάνοντας την ανακοίνωση για την είσοδό του στη συνοριοφυλακή.
Θυμίζουμε πως πέρυσι ο ψυχίατρος έκοψε από την Αστυνομία τον «Αγάπη Μόνο», έχοντας κάνει τα χαρτιά του για ειδικός φρουρός στο σώμα της ΕΛΑΣ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που έχω την τιμή να υπηρετήσω στις μάχιμες μονάδες των ειδικών αστυνομικών δυνάμεων της συνοριοφυλακής», αναφέρει αρχικά ο «Αγάπη Μόνο» και συμπληρώνει «θα υπερασπιστώ μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου τας σημαίας».
Δείτε την ανάρτησή του

ΠΟΤΣΕΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΛ.ΑΣ Ν.ΧΙΟΣ ☦🇬🇷 ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ & ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ Π ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ…
Gepostet von Τάσος Ποτσέπης am Sonntag, 13. September 2020

newsbeast.gr
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Σχόλιο από την Τομεακή επιτροπή του ΚΚΕ Λήμνου για την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στο νησί

ΛΗΜΝΟΣ: Η Τομεακή επιτροπή του ΚΚΕ Λήμνου με επιστολή της στα μέσα “σχόλιο” (όπως το αναφέρουν), αναφέρονται στην επίσκεψη της Υπουργού Πολιτικού κ. Λίνα Μενδώνη για τα εγκαίνια … [Read More...]

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «… 2 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΙΣΙΠΗ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ…»

ΧΙΟΣ : Η θεατρική ομάδα της ΠΕΚΕΒ παρουσιάζει την παράσταση «… 2 μέτρα από τον Μισισιπή στην Αλάσκα και άλλες ιστορίες εγκλεισμού…», την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στην … [Read More...]