ΣΦΟΔΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΟΥΡΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Π. – ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ

ΧΙΟΣ :  Σκληρός πολιτικός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του Μαν. Βουρνού και του Στ. Κάρμαντζη και φαίνεται ότι η συνεργασία για τη δημιουργία της δομής καραντίνας στη Χίο ανήκει στο παρελθόν. Πλέον ο Μαν. Βουρνού σηκώνει ψηλά τον αντιπολιτευτικό πήχη και βγάζει στη φόρα όλα τα κακώς κείμενα της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη.
 

Είναι γεγονός ότι προεκλογικά η παράταξη Κάρμαντζη κατηγορούσε τον Μαν. Βουρνού για αδιαφάνεια, απευθείας αναθέσεις και ευνοιοκρατία ημέτερων κ.α., με τον Μαν. Βουρνού να περνά στην αντεπίθεση, όντας πλέον στην αντιπολίτευση, και να αναδεικνύει – καταγγέλλει ανάλογα φαινόμενα – αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζης.
 
Στις καταγγελίες – κατηγορίες Βουρνού ο Στ. Κάρμαντζης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Η σημερινή συνέντευξη των κυρίων Βουρνού – Καμπούρη προκαλεί, δυστυχώς, ιδιαίτερη θλίψη για το φθηνό τρόπο συμπεριφοράς και αντιπολίτευσης στη Δημοτική Αρχή για ακόμα μία φορά. Τα όσα ειπώθηκαν δεν αντέχουν καμία μα καμία κριτική και σχολιασμό, διότι καταδεικνύουν περίτρανα την πολιτική κατρακύλα τους, αλλά και τον πανικό τους για το θετικό τρόπο διοίκησης του Δήμου μας.
Τα όσα αόριστα ελέχθησαν για δήθεν παρεμβάσεις συγγενικών προσώπων στη λειτουργία των Νομικών Προσώπων και του Δήμου, μόνο γέλωτα προκαλούν, φέρνοντας στο νου μας εικόνες παιδιών που παίζουν στις παραλίες με τα κουβαδάκια τους.
Αν έχετε κύριοι κάτι επιλήψιμο και κολάσιμο να καταγγείλετε, να το πράξετε, εδώ και τώρα, αλλιώς σιωπήστε, γιατί είναι το ελάχιστο που επιβάλλεται να κάνετε….

Latest..