Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ ν. Χίου: ανακοίνωση για ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΧΙΟΣ :

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Χίου, συντάσσεται με την ανακοίνωση του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ και καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την κατάπτυστη απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει συγκεντρώσεις άνω των 4 ατόμων τιμωρώντας τους με υπέρογκα πρόστιμα, προσπαθώντας να βάλει ταφόπλακα στον εορτασμό του Πολυτεχνείου, με πρόσχημα την πανδημία, δείχνοντας έτσι την αλλεργία της και την απέχθειά της, στα μηνύματά του.
Η κυβέρνηση που άνοιξε τα σύνορα σε 4.000.000 τουρίστες χωρίς κανένα μέτρο, η κυβέρνηση που στοιβάζει τους εργαζόμενους τον έναν πάνω στον άλλο στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στους εργασιακούς χώρους, η κυβέρνηση που άφησε τα σχολεία και τους μαθητές ανυπεράσπιστους, η κυβέρνηση που εδώ και μήνες δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο για να θωρακιστεί η υγεία του λαού, που άφησε το δημόσιο σύστημα Υγείας χωρίς τις αναγκαίες προσλήψεις μονίμου προσωπικού, ζήλεψε τις απαγορεύσεις της Χούντας ανήμερα του Πολυτεχνείου και μας κουνά το δάκτυλο.
Θα πάρει τις απαντήσεις της από το μαζικό κίνημα, που με συλλογική υπευθυνότητα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας θα τιμήσει τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, τους αγωνιστές του, που τέτοιες απαγορεύσεις τις πέταξαν στα σκουπίδια της ιστορίας.
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Νοέμβρης.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Latest..

Πέτσας: Μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι Έλληνες – Παράταση του lockdown έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου (βιντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Για την πρόοδο του εμβολίου κατά του κορονοϊού και το σχέδιο εμβολιασμού που ετοιμάζει η κυβέρνηση μίλησε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή ενημέρωση συντακτών, ο Στέλιος … [Read More...]

Πλώρη για ακόμη 6 «Γαλάζιες Σημαίες» βάζει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου – Προστέθηκαν νέες ακτές στο Δίκτυο Παρακολούθησης

ΛΕΣΒΟΣ: Με Απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ανακοινώθηκαν οι ακτές που προστέθηκαν στο Δίκτυο Παρακολούθησης της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης. … [Read More...]