Σύσκεψη για τη φωτιά στα Βατερά παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας – Εύσημα στην Περιφέρεια και στην Πολιτική Προστασία

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης παρέστη σήμερα το μεσημέρι σε ενημερωτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας για τις πυρκαγιές στην περιοχή των Βατερών,  παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κωνσταντίνου Κατσαφάδου, του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριου Οικονόμου,  του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων Χαράλαμπου Αθανασίου, του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη και εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας. Ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Πανάγος Κουφέλος και ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δημήτρης Μαλλιαρός, ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους για την αντιμετώπιση της κατάστασης παραθέτοντας αναλυτικά στοιχεία μέσω οπτικού υλικού. 
Ο Περιφερειάρχης εξήρε για μια ακόμη φορά την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων δυνάμεων, συνεχάρη τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας για την συνεργασία,  σημείωσε την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμβάντων από τον κρατικό μηχανισμό και επανέλαβε την αναγκαιότητα τα Βατερά να επιστρέψουν στην κανονικότητα κάτι που ήδη συμβαίνει όπως σημείωσε.  
Από την πλευρά του ο κ. Κατσαφάδος, συνεχάρη τον Περιφερειάρχη και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας για τον εξαιρετικό χειρισμό όπως τόνισε της κατάστασης , σημειώνοντας ότι η συνεργασία όλων των φορέων ήταν άψογη, ενώ ευχαρίστησε θερμά τους άντρες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Λιμενικού για τον αγώνα που έδωσαν όλες αυτές τις ημέρες στα μέτωπα της φωτιάς.   

Latest..

O… Βυθός των Καρδαμύλων

ΧΙΟΣ : Στιγμές από την πολύ πετυχημένη παρουσίαση του παραμυθιού "ΒΥΘΟΣ ώρα μηδέν" της Καρδαμυλίτισσας Δέσποινας Κασάπα, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Τομέας της τοπικής Κοινότητας … [Read More...]

Η Μικρά Ασία προσεύχεται…

ΧΙΟΣ :  Ιερά Αγρυπνία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου, Υπερτίμου και Εξάρχου Πάσης Ιωνίας για όλους τους Μικρασιάτες Προγόνους. … [Read More...]