Σύσκεψη Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Σάμου – Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

ΙΚΑΡΙΑ: ΘΕΜΑ : Σύσκεψη Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας
Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη τουΣυντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) στην αίθουσα συνεδριάσεωντης Π.Ε Σάμου με τη συμμετοχή των αποδεκτών για ενέργεια, προκειμένου να δοθείέμφαση στα παρακάτω αντικείμενα:

Πορεία υλοποίησης των δράσεων, που οι συμμετέχοντες φορείς στο Σ.Ο.Π.Π.δεσμευτήκαν για την υλοποίηση τους κατά την πρώτη ειδική συνεδρίαση τουΣ.Ο.Π.Π. στο πλαίσιο προετοιμασίας για την νέα αντιπυρική περίοδο.
Θέματα συνεργασίας μεταξύ των οικείων υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματοςκαι των Δασικών Υπηρεσιών που αφορούν τις δράσεις πρόληψης και προστασίαςτων δασικών εκτάσεων από δασικές πυρκαγιές όσο και στην παροχή υποστήριξηςκαι στην διασφάλιση άμεσης συνδρομής, από τις οικίες Δασικές υπηρεσίες προςτις αντίστοιχες υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος κατά την αντιμετώπισητων δασικών πυρκαγιών.
Θέματα που αφορούν την απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και δασικές εκτάσεις.
Θέματα που αφορούν την ενημέρωση του κοινού για την λήψη μέτρων πρόληψηςαπό κινδύνους που προέρχονται από δασικές πυρκαγιές.
Ενημέρωση σε ότι αφορά την εκπαίδευση των μελών των εγγεγραμμένων στοΜητρώο Πολιτικής Προστασίας Εθελοντικών Οργανώσεων.
Τοποθέτηση Υδατοδεξαμενών σύμφωνα με το με αρ. πρωτ. 902.Φ.702.15έγγραφο της Π.Υ. ΣάμουΘα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη των εμπλεκομένωνφορέων που βρίσκονται εκτός νήσου Σάμου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΣάμουΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ο Δήμος Ικαρίας θα πραγματοποιήσει σύσκεψη για την Πολιτική Προστασία την Τετάρτη 11 Μαΐου στο Παλαιό Δημαρχείο Αγίου Κηρύκου στις 11 το πρωί

Latest..

Γιάννης Μπουρνού: Η κ. Κεραμέως εφαρμόζει σχέδιο απαξίωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου – 50 λιγότερες θέσεις στο τμήμα της Λήμνου

ΛΗΜΝΟΣ: Δήλωση Γιάννη Μπουρνού Η κ. Κεραμέως εφαρμόζει σχέδιο απαξίωσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Για άλλη μια χρονιά, η ιδεοληπτική και καταστροφική – για τη δημόσια παιδεία – … [Read More...]