Τέλος σεζόν για Ράδιο Αρβύλα! – Η «υπόσχεση» για μετά το καλοκαίρι

ΚΩΣ: Το επίσημο τέλος για αυτή τη σεζόν από τις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο, ήρθε.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα, την Παρασκευή σήμανε το τέλος για τις διαδικτυακές ζωντανές εκπομπές του Ράδιο Αρβύλα και του Βινυλίου.
Τι ανακοίνωσε η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα:«- 2 μήνες εγκλεισμού- 38 ζωντανές δίωρες εκπομπές- Περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια συνολικά views (μέχρι στιγμής)Και πολλή πολλή αγάπη! Η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου», σε μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές που βιώσαμε σαν κοινωνία, απολύτως ανεξάρτητα, ανέτρεψε όλα τα δεδομένα και έφερε την καθημερινή ζωντανή τηλεόραση στο YouTube, κρατώντας παράλληλα το επίπεδο της παραγωγής στα ίδια υψηλά επίπεδα.
Για τους δύο αυτούς μήνες, οι εκπομπές αυτές έγιναν μία παρέα με το κοινό και προσέφεραν μια τόσο αναγκαία συντροφιά με τη σάτιρα του «Ράδιο Αρβύλα» και την αμεσότητα του «Πειρατικού Βινυλίου».
Με ανταπόκριση, επιτυχία και θεάσεις ιδιαίτερα υψηλές, που σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασαν τις αντίστοιχες τηλεοπτικές, αυτό που κυρίως έδωσε και εισέπραξε η ομάδα της Tony Productions ήταν ανθρωπιά και αγάπη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την ομάδα σε όλους σας! Ξανά μαζί από τη νέα σεζόν… Καλό καλοκαίρι!»
Ακολουθεί το αποχαιρετιστήριο βίντεο:

https://www.dikaiologitika.gr/

Latest..

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΧΙΟΣ : Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Χίου Συνάντηση Εργασίας στην οποία συμμετείχαν οι Διοικήσεις των Σωματείων που δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό κλάδο και … [Read More...]

Τότε Δήμος Λέσβου, τώρα Δήμος Μυτιλήνη η απραξία για τα αδέσποτα έχει συνέχεια… Ανακοίνωση – απάντηση από την &.Κιβωτό&.

ΛΕΣΒΟΣ: Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης διάβασε με ενδιαφέρον την απάντηση του Δήμου Μυτιλήνης σχετικά με τις «ενέργειές του για τα αδέσποτα ζώα». Και αισθανθήκαμε ότι μετακινηθήκαμε … [Read More...]

Τότε Δήμος Λέσβου, τώρα Δήμος Μυτιλήνης η απραξία για τα αδέσποτα έχει συνέχεια… Ανακοίνωση – απάντηση από την &.Κιβωτό&.

ΛΕΣΒΟΣ: Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης διάβασε με ενδιαφέρον την απάντηση του Δήμου Μυτιλήνης σχετικά με τις «ενέργειές του για τα αδέσποτα ζώα». Και αισθανθήκαμε ότι μετακινηθήκαμε … [Read More...]