Τα ‘χασε η Λία στο GNTM – «Ήθελα να τρέξω πίσω μόλις είδα το νέο μου λουκ»

ΚΩΣ: “Με φοβίζει το πως θα νιώθω μετά” παραδέχθηκε η Λία στο GNTM!
Μπροστά στην πιο extreme makeover δοκιμασία του GNTM βρέθηκαν, στο επεισόδιο της Τρίτης, οι διαγωνιζόμενοι. Μια δοκιμασία κατά την οποία, μετά την αλλαγή, τίποτα δεν θα ήταν ίδιο για κανέναν.
Έτσι, η Λία αφέθηκε στη διάθεση των ειδικών προκειμένου να αλλάξει πλήρως την εικόνα της! Μάλιστα, κόβοντας τα μαλλιά της σε ένα ξεχωριστό αγορέ λουκ!

«Με φοβίζει το πως θα νιώθω μετά» παραδέχθηκε χαρακτηριστικά η νεαρή διαγωνιζόμενη στο GNTM, προσθέτοντας πως «ήθελα να τρέξω πίσω μόλις το είδα».
«Με το μακρύ μου μαλλί φαίνομαι πιο γλυκιά. Δεν φαίνομαι πρόστυχη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Λία στον Ηρακλή και τον Έντουαρντ. «Με αυτό εδώ και όλα αυτά θα είμαι σαν πουτ@ν@»!
«Είμαι θυμωμένη! Πιστεύω ότι η Ζεν είδε ότι ο χαρακτήρας μου είναι πιο αντρικός και πιο άγριος… Γιατί, όμως, έδειξα τον αντρικό μου χαρακτήρα για να με κάνουν έτσι» πρόσθεσε βουρκωμένη η διαγωνιζόμενη του GNTM!

 https://www.zappit.gr/psychagogia/ta-chase-i-lia-sto-gntm-ithela-na-trekso-piso-molis-eida-to-neo-mou-louk/2994479

Latest..

Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΧΙΟΣ : *Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους συμπολίτες μας η απουσία της δημοτικής παράταξης του κ. Δημάρχου –και του ιδίου– από την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με … [Read More...]

Εορτασμός της Ημέρας της Αστυνομίας και του προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου – Δήλωση Περιφερειάρχη

ΛΕΣΒΟΣ: H 20η Οκτωβρίου, έχει θεσμοθετηθεί με απόφαση της πολιτείας, ως «Ημέρα της Αστυνομίας» και παράλληλα ως ημέρα που τιμάται η μνήμη του προστάτη του Σώματος, … [Read More...]