Τα 3 ζώδια που προσποιούνται πως νοιάζονται για τους άλλους

ΚΩΣ: Υπάρχουν τρία ζώδια που προσποιούνται πώς νοιάζονται για τους άλλους.
«Να συμπεριφέρεσαι στους άλλους όπως θες να σου φέρονται»: αυτή την φράση πολλές φορές την έχουμε ακούσει από συγγενείς και φίλους. Είναι σημαντικό να νοιαζόμαστε για τους άλλους και να είμαστε στο πλευρό των δικών μας ανθρώπων όταν μας χρειάζονται. Η αδιαφορία είναι ένα συναίσθημα που δεν οδηγεί ποτέ σε καλό.
Εκτός από τους αδιάφορους αλλά και αυτούς που πάντα νοιάζονται για τους άλλους, υπάρχει μια ακόμα κατηγορία ανθρώπων που προσποιούνται ότι νοιάζονται. Είναι αυτοί που θα υποκριθούν ότι ενδιαφέρονται για το πρόβλημά σου, ενώ ουσιαστικά δεν δίνουν δεκάρα.
Τις περισσότερες φορές το κάνουν είτε για να φανούν αρεστοί στους γύρω τους, είτε για να μην απογοητεύσουν τους άλλους, ή επειδή έχουν να κερδίσουν κάτι.
Ας δούμε τα τρία ζώδια που προσποιούνται ότι νοιάζονται για τους άλλους:
Υδροχόος
Οι Υδροχόοι χαμογελούν σε όλους και προσποιούνται ότι νοιάζονται για τα συναισθήματα των άλλων, αλλά κρίνουν τους πάντες βαθιά μέσα τους. Αυτό το ζώδιο τείνει να χτίζει ένα συναισθηματικό φράγμα μεταξύ του εαυτού του και του υπόλοιπου κόσμου προκειμένου να αισθάνεται ασφαλής. Προσποιείται ότι νοιάζεται για τους άλλους, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να γίνει ψυχρός και απόμακρος. Για αυτό πολλοί λένε ότι αυτό το ζώδιο είναι μια στο κρύο, μια στη ζέστη. Είναι καλοί από την μία, αλλά μπορεί να εξαφανιστούν στο δευτερόλεπτο.
Δίδυμος
Είναι σημαντικό για έναν Δίδυμο να νιώθει υποστήριξη και σεβασμό και πολλές φορές ανταποδίδει με τον ίδιο τρόπο. Ωστόσο, αυτό το ζώδιο θα ακούσει το πρόβλημα του άλλου, αλλά ταυτόχρονα θα σκέφτεται μέσα του τι έχει να κάνει μετά. Ο Δίδυμος δίνει μεγάλη βαρύτητα στην δημόσια εικόνα του, οπότε θα κάνει πάντα ένα καλό σχόλιο στα social media για να φανεί στους άλλους αρεστός και ότι νοιάζεται για τους γύρω του.
Τοξότης
Αυτό το ζώδιο θέλει να φαίνεται ότι νοιάζεται για όλους και να έχει πάντα θετική στάση, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Ο Τοξότης είναι κυκλοθυμικός και εκεί που δείχνει ότι νοιάζεται για σένα, μπορεί να θέλει να μείνει με τον εαυτό του. Δεν του αρέσει να σπαταλάει άδικα την ενέργειά του, επομένως θα ακούσει το πρόβλημα του άλλου που δεν τον αφορά, αλλά δεν θα δώσει και ιδιαίτερη προσοχή.
https://www.bovary.gr/living/health-diary/zodia-prospoioyntai-pos-noiazontai-gia-alloys

Latest..

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής: Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει στόχο την αναγέννηση της χώρας με την κοινωνία στο προσκήνιο»

ΙΚΑΡΙΑ: Με ενθουσιώδη χειροκροτήματα και το σύνθημα “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο, δυνατό”, υποδέχθηκαν οι 5000 σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τον Νίκο Ανδρουλάκη, πριν από … [Read More...]

Κατιμέρια ανεβατά από τη Λήμνο

ΛΗΜΝΟΣ: Η κ. Μαρία Μαρκάκη-Γκαράλη ξέρει από καλό κρασί. Στο οικογενειακό οινοποιείο τους στο Κουρούνι της Λήμνου παράγουν μοναδικά κρασιά με βάση τις ντόπιες … [Read More...]

Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα και σταθμούς αυτόματης φόρτισης ανακοίνωσε ο Δήμος Ικαρίας

ΙΚΑΡΙΑ: Εγκρίθηκε κι έλαβε Απόφαση Ένταξης ένα ακόμα έργο που διεκδίκησε ο Δήμος Ικαρίας μέσα από την Πράξη «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε … [Read More...]