Τα 40 από τα 70 κρούσματα του Σαββάτου στο μεταναστευτικό! Αφορούσαν και κρούσματα του Οκτωβρίου

ΛΕΣΒΟΣ:

Γράφει ο Στρατής Σαμιώτης / εφημερίδα Τα ΝΕΑ της Λέσβου
Λιγότερο «εφιαλτική»  απ ότι την ερμήνευσαν συγκεκριμένα Μέσα  Ενημέρωσης του ιντερνέτ  είναι τελικά η εικόνα των 70 κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν χθες από τον ΕΟΔΥ για τη Λέσβο.
Όπως έγινε γνωστό από υγειονομικούς κύκλους της Λέσβου, τα 30 περιστατικά αφορούν τον τοπικό πληθυσμό και τα 40 είναι από το Πεδίο Βολής του Καρά Τεπέ αλλά είναι συγκεντρωτικά δηλαδή περισσότερων ημερών (Οκτωβρίου και του  Νοεμβρίου) που άγνωστο γιατί, ανακοινώθηκαν ΕΠΙΣΗΜΑ  όλα μαζί χθες Σάββατο! 
Τα ΝΕΑ της ΛΕΣΒΟΥ αναλύοντας χθες τα 70 κρούσματα ήταν το μόνο Μέσο Ενημέρωσης που  έγραψε ότι μεταξύ των κρουσμάτων συμπεριλαμβάνονται και σε αλλοδαπούς του Καρά Τεπέ όταν άλλα Μέσα Ενημέρωσης «έβλεπαν γενικώς και αόριστα  εφιάλτες» άλλα όταν πρόκειται για το μεταναστευτικό… κάνουν πως δεν βλέπουν!
Όσο για τα 13 που γράψαμε την Πέμπτη, ήταν ο επίσημος αριθμός με βάση επίσημα στοιχεία από το ΚΥΤ και γράφαμε μάλιστα ότι 20 συνολικά άτομα βρίσκονται στην καραντίνα, μαζί με τις επαφές τους.
Η επιβεβαίωση των ΝΕΩΝ της ΛΕΣΒΟΥ έρχεται από την Αθήνα στο πολλαπλάσιο από αυτό που γράψαμε, καθώς από τα 70 κρούσματα τα 40 αφορούν κρούσματα στο ΚΥΤ, προηγούμενων όμως  ημερών  που  ανακοινώθηκαν επίσημα από τον ΕΟΔΥ χθες (ως χθεσινά θετικά!) μαζί με τα 30 της τοπικής κοινωνίας!
Προκαλεί  τέλος εντύπωση η στάση  Μέσου Ενημέρωσης να επιχειρεί με αυτούς τους αριθμούς που βασίζονται σε επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ να διαψεύσει δήθεν τα δικά μας δημοσιεύματα μιλώντας για «ψεύτικες ειδήσεις» πολύ περισσότερο όταν καθαρά δική τους ψεύτικη είδηση ήταν το δεύτερο κρούσμα της πανδημίας σε γιατρό του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης που ανακοίνωσαν και στη συνέχεια “εξαφάνισαν” όταν ήρθε η επίσημη διάψευση .

Latest..

Πρόταση ύψους 3,6 εκ. ευρώ από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου για τη βιώσιμη διαχείριση των δημοτικών αποβλήτων

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου με τη συνεργασία των Αντιδημάρχων Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Στρατή Ζαφείρη και Καθαριότητας Μιχάλη Ρούσση, … [Read More...]

Τουρκία: Καταγγέλλουν την Google επειδή εμφανίζει Βόσπορο και Δαρδανέλια με την ελληνική ονομασία τους

ΛΗΜΝΟΣ: Τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «σκάνδαλο», ανακαλύπτοντας πως πίσω από την Google κρύβεται… ελληνικός δάκτυλος – Τις καταγγελίες ξεκίνησε ο απόστρατος ναύαρχος … [Read More...]