Τελικά ποιοι οδηγούν σ' αυτό το νησί με δίπλωμα;

ΛΕΣΒΟΣ:

Συνελήφθησαν, το προηγούμενο διήμερο στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), έξι (6) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ένα (1) άτομο για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:
Χθες (03-10-2021) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
Χθες (03-10-2021) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
Χθες (03-10-2021) στη Μυτιλήνη, ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ο γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Χθες (03-10-2021) στο 7ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης – Καλλονής, ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
Προχθές (02-10-2021) στη Μυτιλήνη, ανήλικη αλλοδαπή οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
Προχθές (02-10-2021) στη Μυτιλήνη, αλλοδαπή οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

Latest..

ΑΣΠΙ: Για τη Φωτιά στο ΧΑΔΑ Φυτέματος

ΙΚΑΡΙΑ: Οι απειλές και οι εκφοβισμοί των κατοίκων της περιοχής που έβλεπαν δεκάδες φορτηγά επί σειρά ημερών να ξεφορτώνουν ανεξέλεγκτα υλικά (στρώματα, έπιπλα, κλαδέματα) στη … [Read More...]