Τεστ ταχείας εξέτασης κορονοϊού για όλο τον πληθυσμό της Λέσβου – Εκπαίδευση προσωπικού

ΛΕΣΒΟΣ:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 17/09/2020 στις 11.00 π.μ στην αίθουσα συσκέψεων (κτίριο Μαιευτικού) του νοσοκομείου μας, με μεγάλη ανταπόκριση και επιτυχία η εκπαίδευση, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των Κέντρων Υγείας του νησιού μας, για τον  τρόπο διενέργειας των ελέγχων για SARS-COV 19 με τα τεστ ταχείας εξέτασης αντιγόνων κορωνοϊού (Covid 19 Ag Rapid Test).Μετά το πέρας της εκπαίδευσης, και αφού δόθηκαν σαφείς οδηγίες για την ορθή χρήση των τεστ, οι εκπρόσωποι των ΚΥ παρέλαβαν ικανοποιητικό αριθμό των συγκεκριμένων Rapid Test προκειμένου να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν έγκαιρα και με μεγάλη ακρίβεια, ύποπτα για SARS-COV 19 περιστατικά.
φφCovid 19 Ag Rapid TesΜε τον τρόπο αυτό, τόνισε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κος Γεώργιος Καμπούρης, επιτυγχάνεται
Περιορισμός της πανδημίας στις τοπικές κοινωνίες, καθώς άμεσα εντοπίζονται και απομονώνονται οι θετικοί στον κορωνοϊό ασθενείς.
Αποφυγή της ταλαιπωρίας των κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών του νησιού μας, καθώς δε θα απαιτείται πλέον να μεταβούν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, αν δεν χρήζουν νοσηλείας.
Αποσυμφόρηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, το οποίο με τον τρόπο αυτό επικεντρώνεται στην κύρια αποστολή του, που είναι η παροχή δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας.
δδΟ Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Καμπούρης

Latest..

Ομόνοια – Ολυμπιακός 0-0

ΙΚΑΡΙΑ : Ο Ολυμπιακός έκανε ένα σωρό τελικές στο ΓΣΠ, αλλά γκολ δεν έβαλε, διότι βρήκε απεναντί του έναν τρομερό τερματοφύλακα και MVP στον αγώνα,τον Φαμπιάνο. Παρόλα αυτά η … [Read More...]