Την πόρτα της “Εθνικής” ομάδας χτυπάνε 3 Αθλητές του Ν.Ο.Λήμνου.

ΛΗΜΝΟΣ:

Υπό την επίβλεψη  των  Ομοσπονδιακών προπονητών της κατηγορίας κ.κ. Γιαννιού Δήμητρα, τον Ολυμπιονίκη Γκουντούλα Απόστολο και Τζανίνη Βασίλη,  νεαροί επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες κωπηλασίας  θα  βρεθούν όλοι μαζί σε διαδικτυακές προπονήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης που πραγματοποιεί η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία( Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.).
Οι  νεαροί κωπηλάτες από  διαφόρους συλλόγους κλήθηκαν από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές με γνώμονα τις επιδόσεις και τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά και θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν υπό τις οδηγίες τους  κοινή προπόνηση που εστιάζεται  σε 4 τομείς: Νευρομυική συναρμογή, τεχνική, αντοχή-τρέξιμο και  κυκλική προπόνηση .
Από την Λήμνο επελέγησαν τρεις αθλητές η Ελευθεράκη Έλλη (αδερφή, του επίσης αθλητή με διακρίσεις Κώστα Ελευθεράκη)  Κυριαζής Θεοφύλακτος, Καρανικόλα  Σταυρούλα .
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ομιλου:

 
Μετά από εργομετρικές αξιολογήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην κατηγορία Ανάπτυξης, καλούνται οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου σε διαδικτυακές προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν με την επίβλεψη των Ομοσπονδιακών προπονητών της κατηγορίας κ.κ. Γιαννιού Δήμητρα, τον Ολυμπιονίκη Γκουντούλα Απόστολο και Τζανίνη Βασίλη. Οι αθλητές εν μέσω πανδημίας κατάφεραν το απόλυτο. 
 
Οι αθλητές και αθλήτριες που καλούνται είναι:

Κυριαζής Θεοφύλακτος
Καρανικόλα Σταυρούλα
Ελευθεράκη Έλλη

 
Οι προπονήσεις θα γίνουν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας WEBEX.
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Τι αλλάζει από σήμερα στη ζωή μας

ΛΕΣΒΟΣ:  Μια νέα περίοδος που θα την χαρακτηρίζει η πολύ μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά και συγχρόνως, η συνέχιση της τήρησης των ατομικών μέτρων προφύλαξης αρχίζει … [Read More...]