«Τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο, Νίκος Μαλλής»

ΛΕΣΒΟΣ:

Οι ιστοσελίδες postarw.gr, kalloninews.gr, σε συνεργασία με τον Δήμο Δυτικής Λέσβου, ανακοινώνουν το 6o κατά σειρά τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο, προς τιμήν του  Νίκου Μαλλή. Έναρξη, Παρασκευή 16 Ιουλίου, λήξη Παρασκευή 30 Ιουλίου. 
Η διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Σκάλας Καλλονής, σε συνεργασία με το cafe “element” στον χώρο που υπάρχει μπροστά από το κατάστημα. 
Σκοπός του τουρνουά είναι η ψυχαγωγία των παικτών αλλά και του κόσμου. Επίσης, η τόνωση των καταστημάτων, ελέω αυτής της δύσκολης περιόδου. 
Η εκδήλωση πέραν του ψυχαγωγικού και αθλητικού της κομματιού, έχει σκοπό να τιμήσει και τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ Καλλονής, που χάθηκε άδικα σε τροχαίο ατύχημα στην Παγανή, Νίκο Μαλλή. 
Οι αγώνες καθώς και οι εκδηλώσεις, γίνονται στο πλαίσιο των μέτρων του covid-19 και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας. 
Κατηγορίες: 
Ανδρών 
Γυναικών 
Κ13 κοριτσιών & αγοριών (2009-2008-2007) 
Κ11 κοριτσιών & αγοριών (2010 και νεότεροι)   
Παλαιμάχων 
*Ελάχιστη συμμετοχή ανά κατηγορία, 3 ομάδες. 
Στους νικητές θα δοθούν πλούσια δώρα, ενώ η τελετή λήξης αναμένεται φαντασμαγορική, στην παραλία της Σκάλας Καλλονής. 
Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται μετά τις 18:00 το απόγευμα, στο φωτιζόμενο γήπεδο της διοργάνωσης για την εξυπηρέτηση εργαζομένων. 
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι την Πέμπτη 15/07 στις 19:00 .
Εγγραφές και υπεύθυνος διοργάνωσης: Θεόφιλος Μυζίκας 698 1899307 .                                                  
                               
 

Latest..

«10ος Κολυμβητικός Διάπλους» του Κόλπου Γέρας, με αφετηρία την Κουντουρουδιά και τερματισμό το Πέραμα.

ΛΕΣΒΟΣ:  Την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ο «10ος Κολυμβητικός Διάπλους» του Κόλπου Γέρας, με αφετηρία την Κουντουρουδιά και τερματισμό … [Read More...]

Η Λημνιά αθλήτρια Μαρία Τσάκωνα εκπροσωπεί την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο!

ΛΗΜΝΟΣ: Η Υπεραθλήτρια της διεθνούς κολύμβησης Μαρία Τσάκωνα η κόρη του Τσάκωνα Ιωάννη γέννημα θρέμμα από την Λήμνο μας κάνει ακόμα μια φορά υπερήφανους! Αφού προκρίθηκε στους … [Read More...]

Έκτακτο – Φωτιά στο Γαϊδαρανήφορο

ΛΕΣΒΟΣ: Επικίνδυνη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ στον Γαϊδαρανήφορο πιθανότατα από βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ.Η αστυνομία έχει κλείσει το δρόμο … [Read More...]