Το Επιμελητήριο Σάμου πρότεινε την δημιουργία ενιαίου οργανισμού τουρισμού για τον Νομό

ΙΚΑΡΙΑ :

Το επιμελητηριο Σάμου έβαλε στόχο τη δημιουργία ενός οργανισμού τουρισμού που θα είναι ενιαίος και θα έχει ως σκοπό να προωθήσει το τουριστικό προϊόν του νησιού.
Η απόφαση αυτή πάρθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο επιμελητήριο Σάμου με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Σάμου,των δύο αντιδημάρχων ανατολικής και δυτικής Σάμου, μελών του επιμελητηρίου και εκπροσώπων φορέων του τουρισμού. 
Η σύστασή του οργανισμού θα προβλέπει τέσσερα ισότιμα μέλη και η συγκεκριμένη πρόταση Θα πρέπει να επικυρωθεί από τα αρμόδια όργανα του κάθε φορέα προκειμένου να παρθούν θετικές αποφάσεις. Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στο επιμελητήριο που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αντιληφθεί ότι οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια είτε αυτή αφορά την προβολή του νησιού είτε το άνοιγμα νέων αγορών θα πρέπει να γίνει από κοινού και όχι αποσπασματικά. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν και άλλες συναντήσεις προκειμένου να προχωρήσει η συγκεκριμένη πρόταση.
ΕΡΤ
Σχετικά

Latest..

Χρ.Στεφανάδης: Παραπλανητική διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων με το όνομα του

ΙΚΑΡΙΑ: Θύμα επιτήδειων φέρεται να έπεσε ο Βουλευτής του Νομού Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, αφού όπως τον ενημέρωσαν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων … [Read More...]