ΛΗΜΝΟΣ:
“Ο Άχρονος και Αιώνιος Θεός σεβάστηκε τον ανθρώπινο χρόνο και εισχώρησε σε αυτόν, για να υποδείξει την οδό της υπέρβασής του, κα να τον συνδέσει με την αιωνιότητά Του, που καταξιώνει τον άνθρωπο και διασώζει την ύπαρξή του. Η ιστορία της σωτηρίας έχει ήδη αρχίσει, πορεύεται και συντελείται έως τα έσχατα, όπου ο Θεός είναι « τα πάντα εν παύσι». (Α΄Κορ. 15,28).
Σοφοί αποδεικνύονται όσοι στο βίο τους εξαγοράζουν τον καιρό τους, γνωρίζοντας ότι ο Θεός δεν μετρά τα χρόνια του ανθρώπου, παρά μόνα τα ζυγίζει. Ευχή και προσευχή μου είναι, να αποδειχθούμε όλοι σοφοί, ενθυμούμενοι ότι «Ιησούς Χριστός και σήμερον ο αυτός εις τους αιώνας»”, έγραψε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα