Το Μουσικό Εργαστήρι επισκέφθηκε το ΚΗΦΗ στα Καμίνια.

ΛΗΜΝΟΣ:

Το πρωί της Πέμπτης, 29 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους, το Μουσικό Εργαστήρι επισκέφθηκε το ΚΗΦΗ στα Καμίνια, θέλοντας να μεταφέρει χαρμόσυνα μηνύματα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αλλά και να προσφέρει στους κύριους και τις κυρίες, ωφελούμενους της μονάδας, τα δώρα τους.

Μαλλιά πλεξίματος, σκουφιά, μαντήλες και διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια και άλλα δώρα, που διατέθηκαν μετά από τη δράση της Παραμονής των Χριστουγέννων, όπου καθηγητές και μαθητές του Μουσικού Εργαστηρίου είπαν τα κάλαντα στα χωριά της ανατολικής Λήμνου.

Η Ειρήνη, η Ραφαηλία, η Νόρα, ο Ιάσονας και ο Μάκης, τραγούδησαν και έπαιξαν διάφορα παραδοσιακά, ελληνικά κάλαντα και η χαρά των ωφελούμενων ζωγραφίσθηκε στο πρόσωπό τους.
Η χαρά αυτών των ανθρώπων είναι ένα πολύτιμο δώρο για εμάς και ένα σημαντικό εφόδιο, για να συνεχίσουμε το έργο και τις δράσεις μας. Οι άνθρωποι αυτοί είναι πολύτιμοι και σημαντικοί, γιατί αποτελούν τον συνδετικό κρίκο της παράδοσής μας με το μέλλον αυτού του τόπου. Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας και δεν πρέπει να τους ξεχνάμε.
Η δράση μας θα ολοκληρωθεί με το άνοιγμα των σχολείων, στις 9 Ιανουαρίου, όπου και θα επισκεφθούμε το Ειδικό Σχολείο στο Ρεπανίδι, για να προσφέρουμε και εκεί τα δώρα στα παιδιά, παρέα με υπέροχες μελωδίες και τραγούδια του τόπου μας.
Και όπως αναφέρεται και στα Παραδοσιακά Κάλαντα Χίου: «Σε όλους σας ευχόμαστε αγάπη, ειρήνη, υγεία, καλή καρδιά, χαμόγελο και θεία ευλογία».
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Pre League ανδρών (18η αγωνιστική): Η αναμέτρηση Φλοίσβος – Α.Ε.Κ. κρίνει την απευθείας άνοδο και τα πλέι οφ

ΣΑΜΟΣ: Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου, Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου και Ηρακλής Θεσσαλονίκης είναι οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν στα πλέι οφ για την άνοδο στην Volley … [Read More...]

Πρόεδρος Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Ικαρίας: ”Γνωστοί Μπαχαλάκηδες” προσπάθησαν να αμαυρώσουν την Εθνική επέτειο

ΙΚΑΡΙΑ: Σε ένα δεικτικό σχόλιο προέβη ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στην Ικαρία Γιάννης Σηφάκης, αναφορικά με την προσπάθεια κάποιων που όπως λέει στην … [Read More...]