Το ξενοδοχείο της Λέσβου που έκανε τη διαφορά…. κατακτά 3 βραβεία

ΛΕΣΒΟΣ:

Με μια λαμπερή τελετή και προσέλευση που ξεπέρασε τα 500 άτομα γιορτάστηκαν τη Δευτέρα 9 Μαΐου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού κάποιες από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες στον ελληνικό τουρισμό. Στη σημαντική αυτή βραδιά για τον Ελληνικό Τουρισμό, η Ερεσός της Λέσβου είχε την τιμητική της. Ακολουθώντας τα βήματα της εκστρατείας προβολής της Ερεσού που απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα Guest Experience, το Eressian Hotel & Hammam Spa, Boutique Hotel & Spa 12μηνης λειτουργίας στην Ερεσό, απέσπασε βραβεία σε 3 ξεχωριστές κατηγορίες, συγκεκριμένα:Silver βραβείο στην κατηγορία «Authentic stay» για τη συμμετοχή με τίτλο «Αυθεντική διαμονή σε ένα διατηρητέο αρχοντικό του 19ου αιώνα με έμφαση στην ευεξία, στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού της Ερεσού Λέσβου».
Silver βραβείο στην κατηγορία «Πρωτοβουλίες επιμήκυνσης τουριστικής περιόδου» για τη συμμετοχή με τίτλο «Αναδεικνύοντας τη 12μηνη τουριστική δυναμική της Λέσβου – Χειμώνας 2021/22»
Bronze βραβείο στην κατηγορία «Τουρισμός υγειάς & ευεξίας» για τη συμμετοχή με τίτλο «Relax. Unwind. Revitalize. Χαλαρώστε. Αναζωογονηθείτε. Ξανανιώστε.»
Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση: «Τα Tourism Awards έχουν μοναδική αξία γιατί αποτελούν επιβράβευση των επαγγελματιών του ευρύτερου κλάδου της φιλοξενίας από τους επαγγελματίες του χώρου. Χωρίς ανταγωνιστικά φίλτρα και παρωπίδες αναγνωρίζουμε το έργο, αλλά και τις προσπάθειες των συναδέλφων και τοποθετούμε την οικονομία της φιλοξενίας εκεί που πραγματικά βρίσκεται, στην κορυφή του οικονομικού βίου του τόπου».
Ο διευθυντής του Eressian Hotel & Hammam Spa, Δρόσος Ταρναράς, συμπλήρωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά μας που η κριτική επιτροπή μίας τόσο σημαντικής διοργάνωσης μας τίμησε και μάλιστα όχι με ένα αλλά με τρία βραβεία! Τα βραβεία πραγματικά περιγράφουν την εμπειρία διανομής στο Eressian Hotel & Hammam Spa, προσφέρουμε μία αυθεντική εμπειρία διαμονής σε ένα διατηρητέο αρχοντικό του 1850, λειτουργούμε όλο το χρόνο με ξεχωριστό εμπειρίες για κάθε μία από τις 4 εποχές του χρόνου και δίνουμε έμφαση στην ευεξία με το βραβευμένο Hammam & Spa μας.»

Latest..

Κατιμέρια ανεβατά από τη Λήμνο

ΛΗΜΝΟΣ: Η κ. Μαρία Μαρκάκη-Γκαράλη ξέρει από καλό κρασί. Στο οικογενειακό οινοποιείο τους στο Κουρούνι της Λήμνου παράγουν μοναδικά κρασιά με βάση τις ντόπιες … [Read More...]

Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα και σταθμούς αυτόματης φόρτισης ανακοίνωσε ο Δήμος Ικαρίας

ΙΚΑΡΙΑ: Εγκρίθηκε κι έλαβε Απόφαση Ένταξης ένα ακόμα έργο που διεκδίκησε ο Δήμος Ικαρίας μέσα από την Πράξη «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε … [Read More...]

Λύση για το κτιριακό της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης αναζητά ο Κ. Μουτζούρης

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε σήμερα 20.05.2022 με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Ξενοφώντα … [Read More...]