Το υπερβολικό σπρώξιμο… της Μιμής Ντενίση στον Πολιχνίτο Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ:

Με αφορμή τη μεταφορά του θεατρικού της έργου, «Σμύρνη μου αγαπημένη», στον κινηματογράφο, η Μιμή Ντενίση αποκάλυψε πολλά από τα παραλειπόμενα των γυρισμάτων!Η Μιμή Ντενίση περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς έγιναν τα γυρίσματα για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό». Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή της για μια σκηνή με τον Λεωνίδα Κακούρη, που γυρίστηκε στην Λέσβο.
«Όταν φτάσαμε στον Πολιχνίτο, έπρεπε να αρχίσει η καταστροφή, όπου περπατούσαμε στον δρόμο εγώ με τον Λεωνίδα Κακούρη, πλήθος μας έσπρωχνε και σκότωναν τον άντρα μου, τον Κακούρη. Όλο το χωρ0ό ήταν κομπάρσοι, όλο. Οι άνθρωποι έμειναν μέχρι τις 6 το πρωί, 3-5 3 βράδια. Τους λέει λοιπόν ο βοηθός, θα τρέχετε και θα σπρώχνετε. Είχαμε πάρα πολλούς κασκαντέρ και όλοι ήταν Βούλγαροι -εμείς δεν έχουμε τέτοια σχολή- καταπληκτικοί.
Άρχιζαν να τρέχουν, έρχονται οι Τσέτες, αρπάζουν τον -εγώ πρέπει να σταθώ να κλαίω. Όμως, το χωριό που έχει οργιάσει, ενώ εγώ εδώ είμαι στο κλάμα, συνεχίζουν πίσω να σπρώχνουνε, όπου πέφτουμε με την Αναστασία και χανόμαστε ξαφνικά από το πλάνο. Σηκωνόμαστε και λέω παιδιά δεν θα σπρώχνετε τόσο, δεν είναι αληθινό, πρέπει να γίνει λίγο πιο μαλακά», αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση.
Πηγή:Λοιπόν

Latest..

Λαμία-Άρης 0-1

ΙΚΑΡΙΑ : Ο Αρης προβλημάτισε με την απόδοσή του, αλλά πήρε την πολύτιμη νίκη με τον Μπράμπετς στο 50′ στη Λαμία, η οποία αγωνιζόταν από το 37′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής … [Read More...]