Το bronze βραβείο απέσπασε ο Δήμος Λέρου για το έργο “Νέος Θερινός Κινηματογράφος στο Λακκί”

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2023 ανακοινώθηκαν τα βραβεία «Best City Awards» για το έτος 2022 με το Δήμο Λέρου να αποσπά το BRONZE βραβείο για το «νέο θερινό κινηματογράφο στο Λακκί της Λέρου».
Τα Best City Awards 2023, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν νέα έργα και καλές πρακτικές που έχουν υλοποιηθεί από Περιφέρειες , ΟΤΑ και επιχειρήσεις.
Ο Δήμος Λέρου για ακόμη μία χρονιά δήλωσε συμμετοχή συνεχίζοντας την επιτυχία των προηγούμενων ετών και απέσπασε το BRONZE βραβείο συμμετέχοντας στην ενότητα «Υποδομές & Αστική Ανάπλαση», στην κατηγορία «’Έργα χώρων αναψυχής» .
Για το θέμα, ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση λάβαμε το βραβείο που αφορά το θερινό κινηματογράφο στο Λακκί.
Εντυπωσιαστήκαμε όλοι από την επαναλειτουργία του θερινού κινηματογράφου, ζήσαμε μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές και απολαύσαμε ταινίες κοιτάζοντας τ΄ αστέρια.
Το βραβείο που λάβαμε στην συγκεκριμένη κατηγορία αναγνωρίζει έργα που έχουν κατασκευαστεί για να συμβάλλουν στη διατήρηση του τοπίου και την ενίσχυση της ταυτότητας μιας πόλης.
Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ – Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, την κριτική επιτροπή για την τιμητική αυτή διάκριση, τους συνεργάτες μου, καθώς και τους πολίτες της Λέρου για την στήριξη του έργου της Δημοτικής Αρχής».

Latest..

Δηλώσεις Κρασώνη

ΣΑΜΟΣ: Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Futsal Κρασώνη, μετά από τον αγωνα με την Σάμος Futsal 5-5 στη ΣάμοSamosSport.gr … [Read More...]

Από τη συνάντηση του ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μ.Κουτουλάκη με τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μ.Μουσελλή (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Στην Κάλυμνο ήλθε σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023,το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του ΥΝΑΝΠ Μανώλης Κουτουλάκης, προκειμένου να … [Read More...]