Τρία μέλη της FETO συνελήφθησαν την ώρα που επιχειρούσαν να περάσουν από τα τουρκικά παράλια προς τη Λήμνο και την Ελλάδα.

ΛΗΜΝΟΣ:

Συνελήφθησαν την ώρα που επιχειρούσαν να περάσουν με σκάφος από τα τουρκικά παράλια προς τη Λήμνο και την Ελλάδα

Τρία μέλη της FETO, του αυτοεξόριστου ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν που η Τουρκία έχει χαρακτηρίσει «τρομοκρατική» οργάνωση, συνελήφθησαν την ώρα που επιχειρούσαν να περάσουν με σκάφος από τα τουρκικά παράλια προς τη Λήμνο και την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ, ένας πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, που προηγουμένως είχε καταδικαστεί ως μέλος της οργάνωσης και παρακολουθούνταν από τις τουρκικές Αρχές, αγόρασε ένα σκάφος αξίας 340 χιλιάδων τουρκικών λιρών, ως μέσο διαφυγής προς τη χώρα μας.

Tρεις πρώην αξιωματικοί επέβαιναν στο σκάφος, που ακινητοποιήθηκε μετά από επιχείρηση της τουρκικής Ακτοφυλακής έξω από το νησί Μάντεν στο Αϊβαλί και πριν περάσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Σύμφωνα με ανακοινώσεις εκτός από το σκάφος κατασχέθηκαν 15 χιλιάδες τουρκικές λίρες, 2 χιλιάδες ευρώ και 1000 δολάρια που είχαν πάνω τους οι συλληφθέντες που οδηγήθηκαν στο επαρχιακό δικαστήριο.

.protothema.gr
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το “ΠΑΤΡΙΔΑ tv” της Χίου με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΕΣΒΟΣ: Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το “ΠΑΤΡΙΔΑ tv” της Χίου με τον Γιάννη Συνάνη. Το άρθρο Δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το … [Read More...]