Τροποποίηση των συμβάσεων άγονων αεροπορικών γραμμών της SKY express

ΛΗΜΝΟΣ:

Στην τροποποίηση των συμβάσεων άγονων αεροπορικών γραμμών της SKY express προχώρησε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Ειδικότερα, το υπουργείο προχώρησε στην τροποποίηση των συμβάσεων των άγονων αεροπορικών γραμμών Θεσσαλονίκη – Σκύρος, Κέρκυρα – Άκτιο – Κεφαλονιά – Ζάκυνθος και Λήμνος – Μυτιλήνη – Χίος – Σάμος – Ρόδος, στις οποίες έχουν επιβληθεί υποχρεώσεις παροχής δημόσιας υπηρεσίας από 01/04/2021 έως 30/09/2021.
Η εκμετάλλευση των ανωτέρω γραμμών, όπως αναφέρεται, θα γίνεται σύμφωνα με τις επιβληθείσες υποχρεώσεις και έναντι συνολικού μεγίστου οικονομικού αντισταθμίσματος 923.894 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Το ανωτέρω ποσό αναλύεται για το χρονικό διάστημα των έξι μηνών ανά γραμμή:
-Θεσσαλονίκη – Σκύρος έναντι μεγίστου οικονομικού αντισταθμίσματος 125.000 ευρώ,
-Κέρκυρα – Άκτιο – Κεφαλονιά – Ζάκυνθος έναντι μεγίστου οικονομικού αντισταθμίσματος 333.017 ευρώ,
-Λήμνος – Μυτιλήνη – Χίος – Σάμος – Ρόδος έναντι μεγίστου οικονομικού αντισταθμίσματος ποσού 465.877 ευρώ.
Επίσης, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αποφάσισε να τροποποιήσει την σύμβαση και της άγονης γραμμής Θεσσαλονίκη – Κέρκυρα.

πηγη metaforespress.gr
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Υπουργείου για εκπόνηση Σχεδίων Διαχείρισης Βοσκοτόπων

ΙΚΑΡΙΑ: Μυτιλήνη,16 Απριλίου 2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και   του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την εκπόνηση των … [Read More...]

Νέα σελίδα γράφει η Κούβα

ΙΚΑΡΙΑ : By ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ on 16 Απρ 2021 • Ένα ιστορικό κεφάλαιο κλείνει για την Κούβα και ένα άλλο ανοίγει με το συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος να σφραγίζει το … [Read More...]

Εις μνήμην της Ιωάννας Παλαιολόγου και φέτος δωρεά Υποτροφίας στο Κολλέγιο Αθηνών σε ένα μαθητή από τη Λήμνο ή τον Άγιο Ευστράτιο!

ΛΗΜΝΟΣ: Η υποτροφία «Ιωάννας Παλαιολόγου» θεσπίστηκε το 2019, με δωρεά του κ. Δούκα Παλαιολόγου. Σκοπός της υποτροφίας είναι να βοηθήσει έναν μαθητή/μια μαθήτρια, που κατάγεται … [Read More...]