Υδατοδρόμια σε Λέσβο, Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο; Συνάντηση Αθανασίου με Υφυπουργό Μεταφορών για αδειοδότησης κατασκευής!

ΛΗΜΝΟΣ:

Στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών πραγματοποιήθηκε σήμερα(24.11.2021) μία πρώτη σύσκεψη , στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπροέδρος της Βουλής , κ Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Υφυπουργός Μεταφορών, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaplanes, κ. Νικόλας Χαραλάμπους.

Κατά την σύσκεψη, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης κατασκευής υδατοδρομίων στο Βόρειο Αιγαίο και συγκεκριμένα στη Λέσβο , Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο, ώστε να μπούνε σε τροχιά πραγματοποίησης πτήσεων με υδροπλάνα το προσεχές διάστημα.

Ο κ.Αθανασίου μετά τη σύσκεψη, αφού ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για το ειλικρινές ενδιαφέρον του για την τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας, δήλωσε:
«Στόχος μας είναι η προοπτική ανάπτυξης υδατοδρομίων στα νησιά μας, τα οποία και θα συνδεθούν με το υπόλοιπο δίκτυο που ήδη βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης. Οι Δήμαρχοι Μυτιλήνης κ.Κύτελης, Δυτικής Λέσβου κ.Βέρρος, Λήμνου κ.Μαρινάκης και Αγίου Ευστρατίου κ.Κακαλή, καθώς και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ.Μουτζούρης , από την πρώτη στιγμή, που θέσαμε το στόχο αυτό με τον Υφυπουργό , συμπαρίστανται και βοηθούν στην υλοποίησή του.
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Τι ψήφισε η Λέσβος

ΛΕΣΒΟΣ: Μεγάλο το ενδιαφέρον των πολιτών για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ καθώς στη Λέσβο, ψήφισαν περιπου 500 πολίτες περισσότεροι από τις εκλογές του 2017.Αναλυτικά … [Read More...]