Φάρος Βαρβασίου: Μετά τα πολιτιστικά και τουρνουά σκακιού

ΧΙΟΣ :

Σκακιστικό Τουρνουά για παιδιά και ενήλικες διοργανώνει για το νέο χρόνο, λίγες μέρες μετά την πραγματοποίηση των εθίμων με τα “αγιοβασιλιάτικα βαποράκια” και την “πομπή του εζ Βασίλη” παραμονή πρωτοχρονιάς, ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη «ο Φάρος».
Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε πέντε γύρους με χρόνο σκέψης για κάθε παίκτη 10 λεπτά.
Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου, Αίθουσα «Ανδρέας Αξιωτάκης» στο Βαρβάσι, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στις 5. 00 μ.μ..
Δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του «Φάρου»: faros_varvasiou@yahoo.gr ή μέσω της σελίδας Μ.Σ Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη Ο Φάρος ή την ημέρα του τουρνουά στις 4.30μ.μ. στα γραφεία του Φάρου Βαρβασίου.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ertnews.gr

Latest..

Pre League ανδρών (18η αγωνιστική): Η αναμέτρηση Φλοίσβος – Α.Ε.Κ. κρίνει την απευθείας άνοδο και τα πλέι οφ

ΣΑΜΟΣ: Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου, Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου και Ηρακλής Θεσσαλονίκης είναι οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν στα πλέι οφ για την άνοδο στην Volley … [Read More...]

Πρόεδρος Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Ικαρίας: ”Γνωστοί Μπαχαλάκηδες” προσπάθησαν να αμαυρώσουν την Εθνική επέτειο

ΙΚΑΡΙΑ: Σε ένα δεικτικό σχόλιο προέβη ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στην Ικαρία Γιάννης Σηφάκης, αναφορικά με την προσπάθεια κάποιων που όπως λέει στην … [Read More...]