Φρίκη στα Χανιά: Στη φυλακή ο 40χρονος πατέρας πέντε παιδιών – Βίαζε τις επτάχρονες κόρες του επί επτά χρόνια

ΚΩΣ: Ένας 40χρονος πατέρας 5 παιδιών από τα Χανιά της Κρήτης προφυλακίστηκε με την κατηγορία ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τις δυο ανήλικες κόρες του, 14ων και 9 ετών αντίστοιχα, ήδη από την ηλικία των 7 ετών.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Flashnews.gr, η μεγαλύτερη κόρη, σήμερα είναι 14 ετών, αποκάλυψε σε συγγενικό της πρόσωπο τα όσα φρικιαστικά βίωνε στα χέρια του πατέρα της από την ηλικία των 7 ετών.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο 40χρονος πατέρας κακοποιούσε εδώ και δυο χρόνια και την μικρότερη κόρη της οικογένειας, η οποία σήμερα είναι 9 ετών.

Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με τον ιστότοπο, τα άλλα 3 παιδιά της οικογένειας, τα οποία είναι αγοράκια, δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα κάποιο σημάδι ασέλγειας, ωστόσο είναι πιθανό παν ενδεχόμενο.
Να τονίσουμε ότι οι δυο γονείς είχαν χάσει την επιμέλεια των 5 παιδιών τους, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν κρίνει ότι τα παιδιά δεν μεγάλωναν σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον και δεν λαμβάναν την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα. Η επιμέλεια των παιδιών είχε δοθεί στη γιαγιά, μητέρα του πατέρα, η οποία αρνείται ότι γνωρίζει κάτι για την κακοποίηση που βίωναν τα παιδιά.
Πάντως οι δυο γονείς δεν ήταν διαζευγμένοι, ενώ όπως όλα δείχνουν ο φερόμενος ως δράστης είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν.
Έπειτα από την σχετική καταγγελία στις αστυνομικές αρχές, ο 40χρονος πατέρας συνελήφθη το πρωί της Πέμπτη (23/6) και οδηγήθηκε άμεσα σε εισαγγελέα και ανακριτή, όπου μετά από τρίωρη απολογία κρίθηκε προφυλακιστέος.
Σύμφωνα πάντως με όσα αναφέρει ο ιστότοπος flashnews.gr, η ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού των δύο ανήλικων κοριτσιών από τον ίδιο τους τον πατέρα φαίνεται να έχει και συνέχεια κι αναμένεται να προκύψουν και νέα συγκλονιστικά δεδομένα, που αναμένεται να συνταράξουν τόσο την τοπική κοινωνία των Χανίων όσο και την ελληνική κοινή γνώμη.

Latest..

Κορωνοϊός: 30.218 θάνατοι στην Ελλάδα

ΙΚΑΡΙΑ : Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 9 νεκρούς και 3 από προηγούμενες ημέρες. Έτσι φτάσαμε στο σύνολο πλέον τους 30.218 θανάτους από την αρχή της πανδημίας τον Φεβρουάριο του … [Read More...]

Μ. Κακαλή, πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας ΚΕΔΕ: Δεν αρκεί η εκ των υστέρων υποστήριξη θυμάτων βίας, αλλά η ενεργή παρέμβαση και αποτροπή τέτοιων φαινομένων

ΛΗΜΝΟΣ: Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ και στο πλαίσιο υλοποίησης του Μνημονίου Συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ της ΚΕΔΕ, της Γενικής Γραμματείας … [Read More...]

Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ: Στήριξη Ουκρανίας-Διαδικασίες ένταξης Σουηδίας και Φινλανδίας

ΙΚΑΡΙΑ: Οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ διαβεβαίωσαν σήμερα ότι η Ουκρανία μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξή τους «για όσο χρόνο χρειαστεί» απέναντι στην «αγριότητα» της Μόσχας, η οποία … [Read More...]