Χίος: Έργα σε δρόμους και εγκατάσταση εργολάβου σε Ι.Ν. Αγίου Ιωσήφ

ΙΚΑΡΙΑ :

Ολοκληρώθηκαν τα έργα ηλεκτροφωτισμού σε δημόσιους χώρους των Ψαρών, ύψους 70.000 ευρώ καθώς και τα έργα σήμανσης στο οδικό δίκτυο της Νότιας Χίου, ανάλογου ύψους κονδυλίου.
Μιλώντας για έργα που είναι προγραμματισμένα για το επόμενο στάδιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος σημείωσε, ότι έγινε η συμβασιοποίηση του έργου καθαρισμού χειμάρρων της κεντρικής Χίου, προϋπολογισμού 180.000 ΕΥΡΩ. Συμβασιοποιήθηκε ακόμα η ηλεκτροδότηση του οδικού δικτύου, ύψους 70.000 ΕΥΡΩ.
Επίσης ο κ. Μπουγδάνος σημείωσε ότι έγινε και εγκατάσταση του εργολάβου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωσήφ Καθολικών, έτσι ώστε να γίνει αποκατάσταση των ζημιών, που είχαν σημειωθεί στο εκκλησάκι.
[embedded content]
Να σημειώσουμε ότι ο ευρύτερος χώρος του Κολλεγίου, που σήμερα στεγάζονται διοικητικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, είχε προσφερθεί από το Καθολικό Τάγμα του Αγίου Ιωσήφ. Και είχε τεθεί ως όρος για αυτή τη δωρεά, στην τότε Νομαρχιακή Αρχή, η ανάδειξη του Ι.Ν. του Αγίου Ιωσήφ.
ΕΡΤ

Latest..

Cineμάθεια: Τριήμερο στο ΟΜΗΡΕΙΟ

ΧΙΟΣ : Το κινηματογραφικό μαθητικό Φεστιβάλ «Cineμάθεια» για το οποίο εργάστηκαν στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, κατά τη διετία 2020-21,γύρω στη μισή χιλιάδα … [Read More...]

Η κοινωνία δεν τρώει κουτόχορτο

ΛΕΣΒΟΣ: «Οι επίσημες θέσεις και οι απόψεις της Περιφερειακής Αρχής Βορείου Αιγαίου εκφράζονται επίσημα από τον ίδιον τον Περιφερειάρχη και τα δελτία τύπου που εκδίδονται και … [Read More...]