Χίος: Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για εμβολιασμό στην ορεινή Αμανή

ΙΚΑΡΙΑ :

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πρόκειται να μεταβεί στη Δημοτική Ενότητα Αμανής και συγκεκριμένα στη Βολισσό ώστε να πραγματοποιηθεί εμβολιασμός των κατοίκων.
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Βορείου Αιγαίου Παντελής Βρουλής, μετά τη σύσκεψη που είχε την περασμένη Παρασκευή, 4/6, με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα και τον υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη που επισκέφτηκαν το νησί.
Καλούνται οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Αμανής “να ενημερώσουν τους κατοίκους και να στείλουν καταστάσεις με ονοματεπώνυμα και ΑΜΚΑ με τους ενδιαφερόμενους κατοίκους στο mail του Αντιπεριφερειάρχη vroulisp@gmail.com.
Επισημαίνεται ότι η αποστολή του κλιμακίου θα γίνει, “αρκεί να είναι ικανοποιητικός αριθμός των κατοίκων που θέλουν να εμβολιαστούν”.
Για περισσότερες πληροφορίες οι Προέδροι των Κοινοτήτων καλούνται να επικοινωνούν απευθείας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βρουλή.
Να σημειώσουμε ότι υπήρχαν αιτήματα από την τοπική κοινότητα Βολισσού, αλλά και ερώτηση από το βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέα Μιχαηλίδη, για λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου στη Βολισσό, ώστε να διευκολυνθούν οι ηλικιωμένοι κάτοικοι της περιοχής.
ΕΡΤ

Latest..

Η Αλία Ίσσα φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα συμμετάσχει στην Παραολυμπιακή Ομάδα Προσφύγων

ΛΕΣΒΟΣ: Για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες εστιάζει το μήνυμά της στη δύναμη της ένταξης σε τρεις τομείς: την υγεία, την … [Read More...]

Κοφινάς- Σήφι τιμά το 1821

ΧΙΟΣ : Μια επετειακή τοιχογραφία, σχετική με την επανάσταση του 1821, θα παρουσιάσει την Κυριακή στις 6.30 μ.μ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφι- Κοφινά.Πρόκειται για … [Read More...]