Χρυσό Βραβείο για την Ερεσό!

ΛΕΣΒΟΣ:

Στη λαμπερή τελετή των Tourism Awards 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, γιορτάστηκαν και βραβεύτηκαν κάποιες από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες στον ελληνικό τουρισμό.Ανάμεσα σε αυτές ήταν η εκστρατεία προβολής της Ερεσού με τίτλο “Eresos. As unique as you.” που απέσπασε το χρυσό βραβείο στην ενότητα Guest Experience, στην κατηγορία LGBT travel.
Η εκστρατεία δημιουργήθηκε για λογαριασμό του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου από τις εταιρείες FollowSunday (digital & social media marketing) και digaPictures – Παύλος Αβαγιανός (εταιρεία παραγωγής βίντεο). Προβλήθηκε το 2021 σε χώρες της Ευρώπης μέσω του Instagram και του YouTube. Στόχος ήταν να προβληθεί η Ερεσός ως ένας προορισμός όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Έμφαση δόθηκε στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, την ιστορία, και τη φυσική ομορφιά που διαθέτει, αλλά και στην εξαιρετική φιλοξενία από τους ανθρώπους της.
Ο Πρόεδρος του Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού, Παναγιώτης Μαντζώρος, δήλωσε σχετικά: «Η πολύ τιμητική αυτή βράβευση είναι το επιστέγασμα μιας άψογης δημιουργικής συνεργασίας του Φορέα μας με τις εταιρείες FollowSunday και digaPictures. Με την αρωγή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου δημιουργήσαμε μία πανευρωπαϊκή εκστρατεία αναγνωρισιμότητας για την Ερεσό, παρουσιάζοντάς την όπως ακριβώς είναι: ανοιχτή σε όλους!»
Τα Tourism Awards διοργανώθηκαν φέτος για ένατη χρονιά. Η προσέλευση ξεπέρασε τα 500 άτομα ενώ οι υποψηφιότητες ήταν περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, δήλωσε σχετικά με τη διοργάνωση: «Τα Tourism Awards έχουν μοναδική αξία γιατί αποτελούν επιβράβευση των επαγγελματιών του ευρύτερου κλάδου της φιλοξενίας από τους επαγγελματίες του χώρου. Χωρίς ανταγωνιστικά φίλτρα και παρωπίδες αναγνωρίζουμε το έργο, αλλά και τις προσπάθειες των συναδέλφων και τοποθετούμε την οικονομία της φιλοξενίας εκεί που πραγματικά βρίσκεται, στην κορυφή του οικονομικού βίου του τόπου».
Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι δημοσιογράφοι Μαρία Νικόλτσιου και Πέτρος Κουμπλής.
Τα Tourism Awards διοργανώνει το Hotel & Restaurant Daily της Boussias με χορηγό την Fix, υποστηρικτή την TUV HELLAS / TUV NORD και χορηγούς επικοινωνίας τους: epixeiro.gr, Greek Travel Pages και TravelDailyNews.

Latest..

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής: Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει στόχο την αναγέννηση της χώρας με την κοινωνία στο προσκήνιο»

ΙΚΑΡΙΑ: Με ενθουσιώδη χειροκροτήματα και το σύνθημα “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο, δυνατό”, υποδέχθηκαν οι 5000 σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τον Νίκο Ανδρουλάκη, πριν από … [Read More...]

Κατιμέρια ανεβατά από τη Λήμνο

ΛΗΜΝΟΣ: Η κ. Μαρία Μαρκάκη-Γκαράλη ξέρει από καλό κρασί. Στο οικογενειακό οινοποιείο τους στο Κουρούνι της Λήμνου παράγουν μοναδικά κρασιά με βάση τις ντόπιες … [Read More...]

Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα και σταθμούς αυτόματης φόρτισης ανακοίνωσε ο Δήμος Ικαρίας

ΙΚΑΡΙΑ: Εγκρίθηκε κι έλαβε Απόφαση Ένταξης ένα ακόμα έργο που διεκδίκησε ο Δήμος Ικαρίας μέσα από την Πράξη «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε … [Read More...]