Χ. Τσατσαρώνης: Ο κ. Κυρίτσης οφείλει ένα μεγάλο συγνώμη στους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ και την κοινωνία της Κω

ΚΩΣ: Με αφορμή την 1η συνέντευξη του Γιώργου Κυρίτση στο kostv από το 2019, η διεύθυνση του μέσου υπογραμμίζει:
Ο κ. Κυρίτσης οφείλει ένα μεγάλο συγνώμη στους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ και την κοινωνία της ΚωΉταν πριν οκτώ χρόνια, αρχές του 2015, όταν ο κ. Κυρίτσης έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του ενάντια στους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ.
Σήμερα, με την πρώτη συνέντευξη του μετά τις εκλογές του 2019 στο kostv, έκανε σαν να τα ξέχασε όλα, σαν να μη συνέβη τίποτα.
Ο άνθρωπος
που κυνήγησε εργαζόμενους,
που έστειλε αστυνομία να μας συλλάβουν,
που στέρησε το ψωμί από τις οικογένειές μας,
που προσπάθησε να κλείσει το ΔΗΡΑΣ,
που μας οδήγησε σε 3 δικαστήρια, μέχρι τον Άρειο Πάγο, αλλά τα έχασε όλα,
ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ
Προσπαθώντας να διορθώσει το προφίλ του μιας και πλησιάζουν εκλογές, προκειμένου να κάνει δηλώσεις στο δελτίο της δημοτικής τηλεόρασης, αναγκάστηκε με αυτόν τον τρόπο να μας δικαιώσει για τον άδικο πόλεμο που έκανε σε βάρος μας.
Ταυτόχρονα όμως πρέπει να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ ο κ. Κυρίτσης, από κάθε εργαζόμενο του ΔΗΡΑΣ και τους συμπολίτες μας.
Αν και όλοι γνωρίζουν ότι οι συγγνώμες του δεν έχουν αξία, αφού τα ίδια έκανε πριν τις εκλογές του 2014, μόνο για να υφαρπάξει τις ψήφους, αλλά αντί να αλλάξει προς το καλύτερο άλλαξε προς το χειρότερο.
O Διευθυντής
Χαράλαμπος Τσατσαρώνης

Latest..

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

ΛΗΜΝΟΣ: Ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση οκτώ ετών επιβλήθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη, για τις δύο απόπειρες βιασμού.  Το … [Read More...]

ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΧΙΟΣ : Σύμφωνα με καταγγελία που λάβαμε ασυνείδητος υπάνθρωπος έχει ρίξει φόλες στην ευρύτερη περιοχή του Ρυζαρίου. Ήδη έχουν βρει φρικτό θάνατο δύο γάτες.   … [Read More...]

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκος Φανιός ευχαριστεί το Νικόλαο Καλουρής για την κάλυψη των εξόδων επισκευής της πρόσοψης του κτρίου(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Το πρώτο στάδιο της συντήρησης της πρόσοψης του Νοσοκομείου Καλύμνου ολοκληρώθηκε με την επισκευή, τον εξωραϊσμό και την πιστοποίηση στατικότητας του … [Read More...]