Ψαρά: Δύο νέα προγράμματα από τα «Αθλητικά Μονοπάτια»

ΧΙΟΣ :

Τα προγράμματα απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα αναλάβουν και το συντονισμό.
Τα «Αθλητικά Μονοπάτια» σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα The Tipping Point (TTP), θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικό εργαστήρι επαγγελματικού προσανατολισμού, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας. Το πρόγραμμα θα υποστηρίξει τα παιδιά Γ’ Γυμνασίου και Λυκείου στην λήψη των καλύτερων δυνατών επιλογών για το μέλλον τους.
Στο 2ο πρόγραμμα, σε συνεργασία με τον δημοσιογραφικό οργανισμό iMEdD υποστηρίζεται η δημιουργία τρίμηνης ηλεκτρονικής διανησιωτικής εφημερίδας.
Στα πλαίσια αυτά θα υπάρξει πρόσκληση των συμμετεχόντων στην Αθήνα για τη παρακολούθηση δημοσιογραφικού workshop στο χώρο του iMEdD.
Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά να αναπτύξουν τη δεξιότητα του γραπτού λόγου και παράλληλα να υπάρξει η δυνατότητα να εκφραστούν με μία κοινή φωνή αλληλοεπιδρώντας με τους συμμαθητές τους από όλα τα νησιά (11 συνολικά) που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Το πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια» διεξάγεται από το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας– SportsExcellence (SE) υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Latest..

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

ΛΗΜΝΟΣ: Ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση οκτώ ετών επιβλήθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη, για τις δύο απόπειρες βιασμού.  Το … [Read More...]

ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΧΙΟΣ : Σύμφωνα με καταγγελία που λάβαμε ασυνείδητος υπάνθρωπος έχει ρίξει φόλες στην ευρύτερη περιοχή του Ρυζαρίου. Ήδη έχουν βρει φρικτό θάνατο δύο γάτες.   … [Read More...]

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκος Φανιός ευχαριστεί το Νικόλαο Καλουρής για την κάλυψη των εξόδων επισκευής της πρόσοψης του κτρίου(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Το πρώτο στάδιο της συντήρησης της πρόσοψης του Νοσοκομείου Καλύμνου ολοκληρώθηκε με την επισκευή, τον εξωραϊσμό και την πιστοποίηση στατικότητας του … [Read More...]