«Όπως παλιά» στην πλατεία του Θάνους… με γεύσεις σπιτικές που μπορούν να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ:

Η ταβέρνα «Όπως παλιά» στην κεντρική πλατεία του χωριού Θάνους, από τις 13:00 καθημερινά ανοίγει την κουζίνα του με μοναδικές γεύσεις και αρώματα! Πιάτα γεμάτα με γεύσεις Ελλάδας και Λήμνου, που μπορούν να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Η πλατεία του Θάνους όπου βρίσκεται το «Όπως παλιά» σε μεταφέρει κατευθείαν σε μια άλλη εποχή, εκτός από τον γουστόζικο διάκοσμο θα σας εκπλήξουν με τους νόστιμους μεζέδες και το ποιοτικό φαγητό

Και όλα τα λαχανικά από τον μπαξέ τους! 

Ήρεμο, καθαρό και κυρίως… ζεστό σε διάθεση. Εδώ καταλαβαίνεις ότι σε αγαπούν και όχι μόνο με κεράσματα, αλλά θα καταλάβεις ότι έχεις αξία σαν πελάτης.

«Όπως παλιά» μια ταβέρνα που μοιάζει να είναι βγαλμένη από άλλη εποχή.
Ένα παλιό αρχοντικό, με αυλή, που παραπέμπει σε σκηνές από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο Μπορείτε να δοκιμάσετε από τις πλούσιες ελληνικές και Λημνιές γεύσεις, το άφθονο- χύμα ή μη- κρασί, τους σπιτικούς μεζέδες, τα ψητά της ώρας αλλά και τις γευστικές συνταγές της γιαγιάς που μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο και στολίζουν τον κατάλογο μας.

«Όπως παλιά» η γευστική έκπληξη της περιοχής του Θάνους στη Λήμνο στην κεντρική πλατεία , όπου εκεί το δροσερό αεράκι θα σας υποδεχθεί και θα συμβάλει στην χαλάρωση της διάθεσης σας.
 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Εντοπισμός πλαστικών στη θάλασσα με τηλεπισκόπηση – Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στο πείραμα του Παν. Αιγαίου

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στο πλαίσιο της πολύπλευρης συνεργασίας που αναπτύσσει με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μέσω του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Μιχάλη Ρούσση, που … [Read More...]