Όσο υπάρχουν τέτοιοι Δάσκαλοι και τέτοια παιδιά μπορούμε να ελπίζουμε….

ΛΕΣΒΟΣ:

Το Δημοτικό Σχολείο Θερμής επισκέφθηκε σήμερα, εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Πολιτισμού Αναστασία Αντωνέλλη, προκειμένου να συγχαρεί τους εκπαιδευτικούς και να βραβεύσει τους μαθητές του Σχολείου που διακρίθηκαν με τα διηγήματα τους στον 12ο Πανελλήνιο διαγωνισμό γραπτού λόγου των εκδόσεων Πατάκη. Το Δημοτικό Σχολείο Θερμής κατατάχθηκε φέτος στον εν λόγω διαγωνισμό  λογοτεχνίας  μεταξύ των τριών καλύτερων σχολεία της χώρας.Η κ. Αντωνέλλη μεταφέροντας τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη δώρισε  στα παιδιά που διακρίθηκαν από ένα βιβλίο τονίζοντας ότι:
“Όσο υπάρχουν Δάσκαλοι που βλέπουν το Σχολείο ως  τόπο καλλιέργειας της Παιδείας των αυριανών Πολιτών  και εφοδιάζουν τα παιδιά μας με δημιουργικά οράματα και στόχους, μπορούμε να ελπίζουμε για το αύριο.
Και όσο υπάρχουν παιδιά  τέλειοι δέκτες αυτής της Παιδείας που ονειρεύονται και δημιουργούν ίσως και να καταφέρουμε να συνεχίσουμε τον Πολιτισμό που άνθισε στον τόπο μας και να ξαναγίνουμε από άτομα, Πολίτες.
Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής  θερμά συγχαρητήρια στους Δασκάλους, στα παιδιά και στους γονείς όλων των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Θερμής, αλλά και στους δασκάλους και τα παιδιά όσων   σχολείων του τόπου μας  προσπαθούν   με τις δράσεις τους και  μας κάνουν ακόμα να ελπίζουμε”

Latest..

Γ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ: ΟΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΧΙΟΣ : Στην θεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα εκπαίδευσης που έγινε στις 2 Ιουλίου ,η παράταξη μας πρότεινε ανάμεσα στα άλλα θέματα που συζητήθηκαν από … [Read More...]

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑΛ

ΧΙΟΣ : Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά στη ΒΙΑΛ. Στο σημείο σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις.   … [Read More...]