9.000,23€ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ!

ΧΙΟΣ : Το ποσό των 9.000,23€ δίνονται με απευθείας ανάθεση και με υπογραφή του αρμόδιου αντιδημάρχου, Π. Καμπούρη για να ανακαινισθεί το γραφείο του Δημάρχου (σύμφωνα με την απόφαση), Γιάννη Μαλαφή στο κτίριο του Δήμου. Υπενθυμίζεται ότι η μελέτη της ανακαίνισης είχε ξεκινήσει επί δημαρχίας Κάρμαντζη, ωστόσο ο Στ. Κάρμαντζης υπό το βάρος της συνεχούς κριτικής των αντιπολιτεύσεων, που σήμερα σωπαίνουν, είχε σταματήσει τις διαδικασίες για ανακαίνιση.

Επιπρόσθετα η ανακαίνιση του γραφείου του Μαλαφή προσκρούει πάνω σε μια ακόμη «αμφισημία» και συγκεκριμένα στα όσα λέγονται από τη σημερινή δημοτική αρχή για τα οικονομικά του δήμου. Προφανώς για να προχωρούν σε ανακαίνιση του γραφείου του δημάρχου, που δεν είναι μείζον έργο, ο Σταμάτης Κάρμαντζης άφησε χρήματα στον δήμο.

Αναλυτικά η απόφαση για την ανακαίνιση του γραφείου του Δημάρχου ΕΔΩ.

Latest..

Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED Λήμνος. Απόψε στις 21:00 στην πλατεία Λιβαδοχωρίου η βραβευμένη ταινία “Breaking Social”.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]