100 ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές κι ενώ ο Δ.Διακομιχάλης δεν έχει δηλώσει την υποψηφιότητα του, “φαντάζεται” ανύπαρκτα καφενειακά σενάρια για την αντιπολίτευση!

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

30 Ιουνίου 2023, εορτή των αγίων Αποστόλων και εναπομένουν ακριβώς 100 ημέρες για τις δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023.
Μέχρι σήμερα, ο σημερινός Δήμαρχος Δ. Διακομιχάλης , δεν έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του, αν και είναι γνωστές οι κινήσεις του για να πείσει συμπολίτες μας να κατέβουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το Συνδυασμό του.
Βέβαια δεν παραλείπει να επιτίθεται με κάθε ευκαιρία στις αντιπολιτεύσεις αλλά και να κάνει δηλώσεις με ψευδείς αναφορές ,δήθεν πληροφορίες , υποθέσεις ,”καφενειακές κουβέντες” και “κατά φαντασία σενάρια”. Ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε για τις Παρατάξεις της μείζονος μειοψηφίας του Γιάννη Μαστροκούκου και της Ελάσσονος μειοψηφίας του Γιάννη Γαλουζή σε συνέντευξη του σε τοπικό μέσο, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023.Παραθέτουμε τα όσα είπε για τις 2 αντιπολιτεύσεις:
“..Βλέπει κανείς στο δημοτικό συμβούλιο στο πως συμπλέουν πλέον η παράταξη του κ. Μαστροκούκου και του κ. Γαλουζή. Εγώ επειδή έχω εμπειρία από αυτά τα πράγματα, επιβεβαιώνεται αυτό που κυκλοφορεί στα καφενεία, η κρυφή ατζέντα των δύο συνδυασμών, ότι ελάτε να φύγει η Παράταξη του Δημάρχου από το Δήμο και εμείς θα μοιράσουμε 2,5 χρόνια ο ένας τη Δημαρχία και 2,5 χρόνια ο άλλος τη Δημαρχία. Δηλαδή θα δούμε ένα πινγκ πονγκ να αλλάζουν οι Δήμαρχοι. Να πάρουν θέση ,είναι σοβαρή η καταγγελία αυτή που κάνω, ότι οι κύριοι αυτοί ,προκειμένου να φύγει η Παράταξη Διακομιχάλη από τη Δημαρχία ,έχουν και την κρυφή τους ατζέντα. Το νησί δεν μπορεί να μπει σε περιπέτειες , το νησί θα πορευτεί με σταθερότητα, αυτό θέλουν οι Καλύμνιοι ,αυτό το μήνυμα στέλνω και στις αντιπολιτεύσεις. Και το επαναλαμβάνω, έρχονται στο ΔΣ για να δημιουργήσουν οχλαγωγία, δεν κάνουν καμία πρόταση, μία πρόταση ,εν πάσει περιπτώσει, ανεξάρτητα τώρα αν είναι εκλογές ή όχι, θα έπρεπε, εγώ έκανα έκκληση κατεβάστε τους τόνους, η περίοδος μέχρι τις εκλογές είναι μακρά και δύσκολη ,δεν μπορεί εκείνοι να έρχονται, είναι θλιβερή η εικόνα που παρουσιάζουν. Και λέω, επιβεβαιώνεται αυτό που στα καφενεία είναι γνωστό. Πάμε πακέτο ,ο ένας υποστηρίζει τον άλλο 2,5 χρόνια ο ένας ,γιατί είναι πενταετία, 2,5 χρόνια ο άλλος. Το ερώτημα είναι πως θα το κάνουν κι αν νομίζουν ότι ο Καλυμνιακός λαός τρώει κουτόχορτο”
Αυτά λοιπό είπε .
Εμείς ως στήλη να πούμε στον απερχόμενο δήμαρχο, να χαίρεται τους “Καφενειακούς πληροφοριοδότες” του, που του μεταφέρουν τέτοιες ανοησίες και που δεν διστάζει ο ίδιος να τις υιοθετεί και να τις παρουσιάζει, δημιουργώντας “κατά φαντασία σενάρια”.
Θα ήταν παράλειψη να μην επισημάνουμε, ότι απ’ όσα είπε στο “κατά φαντασία σενάριο”, το μόνο που είναι αληθές και έχει βάση, είναι η τελευταία του φράση: “ότι ο Καλυμνιακός λαός δεν τρώει κουτόχορτο“.
Συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας. “Ο Καλυμνιακός λαός δεν τρώει κουτόχορτο” και αυτό θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν κύριε δήμαρχε και καλό είναι να ετοιμάζεται το “Ποκίνημα” σας από τη Δημαρχία, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023

Latest..

Αύξηση της ΚΑΠ, σχολείο Βρίσας και Ειδικός Σχολείο στη συνάντηση Βέρρου με Αν. Υπουργό Εσωτερικών

ΛΕΣΒΟΣ: Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος στο πλαίσιο την παρουσίας του αυτές τις μέρες στην … [Read More...]

Διέγραψαν δάνειο ηλικιωμένου χαμηλοσυνταξιούχου που μένει σε ακριτικό νησί – Η παρέμβαση που τον «έσωσε»

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]