«142 χρόνια» σε σκηνοθεσία του Στέλιου Κούλογλου – Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, Δευτέρα 13/05

ΛΕΣΒΟΣ:

«Στις ελληνικές φυλακές βρίσκονται καταδικασμένοι χιλιάδες πρόσφυγες ως διακινητές. Ο διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος συμμετέχει σε έναν αγώνα για να σωθούν 3 αθώοι άνθρωποι. Ο πρώτος έχει καταδικαστεί σε 142 χρόνια φυλάκισης και οι άλλοι δύο σε 50. Σε ένα δικαστικό θρίλερ που διαρκεί πάνω από έναν χρόνο, θα δικαιωθεί ο αγώνας τους για την ελευθερία;»
Στο πλαίσιο της πολιτιστικής δράσης της και του διαρκούς αγώνα για επαρκή ενημέρωση στα προσφυγικά θέματα, η Κίνηση Πολιτών Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο διοργανώνει κινηματογραφική βραδιά με το ντοκιμαντέρ «142 χρόνια» σε σκηνοθεσία του Στέλιου Κούλογλου, με τους Ιάσoνα Αποστολόπουλο, Ακίφ Ρασούλι, Αμίρ Ζαχίρι και Μοχαμάντ Χανάντ Αμπντί.
Μέλη της ομάδας των συντελεστών θα παρευρεθούν κατά τη διάρκεια της προβολής, Δευτέρα 13 Μαΐου, ώρα 8.00μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Latest..

Παρέμβαση ΚΕΔΕ για Δήμους χωρίς κοινωφελείς επιχειρήσεις να στελεχωθούν μέσω προγράμματος προεργασίας ΔΥΠΑ

ΙΚΑΡΙΑ: Σύμφωνα με πληροφορίες του in η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, θα αιτηθεί να συμπεριληφθούν και οι Δήμοι που δεν διαθέτουν κοινωφελείς επιχειρήσεις στο πλήρως επιδοτούμενο … [Read More...]