17η Συγχαρητήρια τελετή για τους νέους φοιτητές από τη Λέσχη Πλωμαρίου

ΛΕΣΒΟΣ:
Ανακοίνωση της Λέσχης Πλωμαρίου “Βενιαμίν ο Λέσβιος”. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ, συνεχίζοντας την καθιερωμένη δράση του, σχετικά με τους νέους φοιτητές και σπουδαστές που αποφοιτούν από τα Λύκεια του Πλωμαρίου, διοργανώνει για δέκατη έβδομη συνεχή χρονιά την Τετάρτη, 9 Aυγούστου στις 8.00 το απόγευμα, την συγχαρητήρια τελετή για τους νέους φοιτητές και σπουδαστές, των ακαδημαϊκων ετών 2020-2021-2022-2023.
Η τελετή είναι αφιερωμένη στην μνήμη του εκλιπόντος και επί σειρά ετών διατελέσαντος Προέδρου της Λέσχης, Ξενοφώντα Μαυραγάνη που ήταν και ο εμπνευστής της εκδήλωσης.
Καλούνται όλοι οι νέοι φοιτητές και σπουδαστές με τους γονείς τους σε μία ανοιχτή εκδήλωση, οι διευθυντές και οι διδάσκοντες όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της πόλης μας, τα μέλη του συμβουλίου της δημοτικής ενότητας Πλωμαρίου, οι εκπρόσωποι της εκκλησίας και όλων των τοπικών φορέων να παραστούν στην εκδήλωση.
Με τιμή
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Latest..

Μάστιγα οι ψευδείς κατηγορίες για πρώην ζευγάρια. Υπόθεση με πάνω από 100 μηνύσεις στο Βόλο και πάνω από 50 μηνύσεις στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]